Aver TV Mobile-Apple iOS (EW330)

Zobraziť katalóg
Aver TV Mobile-Apple iOS (EW330)
4,6 5 hodnotení
Externý USB tuner - DVB-T prijímač pre Apple iOS zariadenia s Lightning konektorom, 2x externá anténa s vysokou citlivosťou
Kód:  JT142d2 Produktové číslo:  61EW3300A0AB
Aver TV Mobile-Apple iOS (EW330) Predaj skončil

Aver TV Mobile-Apple iOS (EW330)

Užite si sledovanie TV aj na cestách

Aver TV Mobile urobí z vášho inteligentného miláčika televíznu obrazovku bez toho, aby ste museli byť pripojení na internet. Tuner má cestovnú veľkosť, a tak vám môže spríjemniť dlhé čakanie aj cestovanie, ale tiež nezmeškáte dôležitú športovú udalosť či reláciu. Ak práve nemôže pozerať, pokojne si reláciu nahrajte pre neskoršie prezretie.

Jednoduchá aplikácia do vášho zariadenia

Po pripojení a nainštalovaní aplikácie, ktorú je možné stiahnuť v Apple Store, vám tuner automaticky nájde DVB-T televízne stanice a ponúkne elektronického programového sprievodcu (EPG) na orientáciu v televíznom programe. Podporuje aj dvojjazyčný zvuk.

Pripojte sa pomocou dvoch antén

K tuneru dostanete menšiu cestovnú a väčšiu externú anténu so silným príjmom pre vynikajúci TV zážitok zo sledovania. Jednoducho ju pripevnite na okno, položte na stôl, prichyťte k tabletu alebo batohu a môžete začať sledovať. Vďaka nastaviteľnému uhlu antény budete môcť dosiahnuť čo najlepšie pokrytie signálu.

Doplňujúce informácie:

Tuner:
DVB-T, ISDB-T

Rozhranie:
Lightning konektor
Anténny vstup (75 ohm)

Frekvenčné pásma:
VHF 174 ~ 230 MHz
UHF 470 ~ 862 MHz

Batéria:
Lítium-lon Polymer 3.7V 240 mAh

Kompatibilita:
iPhone 5/5S/5C/6/6 Plus
iPod Touch 5
iPad 4/Air/Air2/Mini/Mini 2/Mini3

Obsah balenia:
AVerTV Mobile 330 pre dongle iOS (Hmotnosť: 14,3 g)
Teleskopická anténa
Anténa s vysokým ziskom s klipsovou základňou a prísavkou
MCX adaptér
Micro USB nabíjací kábel
Sprievodca rýchlou inštaláciou

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Aver TV Mobile-Apple iOS (EW330). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Aver TV-Mobile Apple iOS (EW330). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Aver TV-Mobile Apple iOS (EW330). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Aver TV Mobile-Apple iOS (EW330).
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií