AVerMedia EzRecorder 130 (ER130)

Zobraziť katalóg
AVerMedia EzRecorder 130 (ER130)
2,4 3 hodnotení
Externé záznamové zariadenie externý pre záznam a editáciu až do rozlíšenia HD 1080p, MP4 (H.264/AAC), HDMI Input-Output, USB 3.0, diaľkové ovládanie
Kód:  JT125g Produktové číslo:  61ER1300A0AC

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AVerMedia EzRecorder 130 (ER130) Predaj skončil

AVerMedia EzRecorder 130 (ER130)

Spoločnosť AVerMedia je významným svetovým hráčom v spracovaní multimediálnych súborov. S novým modelom strihové karty EzRecorder 130 sa naplnia sny mnohých nadšencov , ktorí sa túžia podeliť so svojimi zážitkami s celým svetom. Už nikdy nezapadnú vaše úspechy na poli multiplayerových strieľačiek alebo úchvatné výhry v závodných simulátoroch.

Ovládanie zvládne každý


Širokú podporu kompatibilných zariadení zabezpečuje dvojica portov HDMI. Jedná sa o vstup a výstup, takže EzRecorder 130 v podstate zapojíte ako priechodný bod obrazového signálu. Potom je nutné pripojiť úložné zariadenie, ktoré predstavuje externý USB disk s dostatočnou kapacitou. Práve teraz nastala ideálna doba na spustenie záznamu. Stačí stlačiť jediné prítomné tlačidlo a pustiť sa do herného kolotoča, z ktorého už teraz neuniknete ani okamih.

Ukážte všetkým vašu hernú formu


Záznam prebieha samozrejme v plnej Full HD kvalite , v ktorej si vychutnáte tie najjemnejšie detaily. S priloženým diaľkovým ovládačom navyše dokážete veľké divy. Umožní vám prezerať zhotovené klipy, ale tiež vám pomôže previesť základný strih a nechcené zábery jednoducho odstránite. Až budete s výsledkom spokojní , odpojíte externý disk, a až potom z počítača odošlite súbory potrebné na herný server Twitch.tv.

Parametre a špecifikácie:

Rozhranie:
HDMI vstup
HDMI výstup
USB

Funkcie a vlastnosti:
Zachytávanie a nahrávanie HD obrazu v maximálnom rozlíšení 1080p
Pracuje bez nutnosti pripojenia PC
Nahrávanie stlačením jediného tlačidla
Hardvérová kompresia H.264
Prehrávanie záznamov

Podporované formáty záznamu:
MP4 (Kodek: H.264, AAC)

Dodávané príslušenstvo:
Napájací adaptér
Diaľkový ovládač (batérie priložené)
Prechodka DC - Mini USB
Manuál

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AVerMedia EzRecorder 130 (ER130). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AVerMedia EZRecorder 130 (ER130). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AVerMedia EZRecorder 130 (ER130). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AVerMedia EzRecorder 130 (ER130).
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií