Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

AverMedia GS333

Zobraziť katalóg
AverMedia GS333
5 2 hodnotení
SoundBar – herný, 2.1, 60W, BT, USB port, 3.5mm jack, diaľkové ovládanie
Kód:  WR615c01 Produktové číslo:  40AAGS333AN5 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AverMedia GS333

Doprajte si obľúbené herné pecky na ešte vyššej úrovni so soundbarom SonicBlast GS333. Ten prináša bohatý, pútavý zvuk, ktorý vás dokonale vtiahne do deja. Soundbar GS333 je jediný systém 2.1 od AverMedia so vstavanými subwoofermi. Jeho minimalistický dizajn v čiernom vyhotovení skvele doplní vašu existujúcu hernú zostavu. Okrem vydareného vzhľadu, soundbar samozrejme poskytuje plnohodnotné herné audio.


Vytvorený priamo pre hráčov

Výkonný soundbar SonicBlast GS333 vyniká upravenou konfiguráciou zvuku, vďaka ktorej budete počuť na bojisku každý náznak blížiaceho sa nepriateľa a získate tak výhodu nad vašimi súpermi. So SonicBlast vám neunikne žiadny detail a vaše šance na víťazstvo významne stúpnu. Soundbar GS333 uspokojí potreby aj tých najnáročnejších hráčov so 100 % vášňou do hry.

Zvuk, ktorý zaplní celú izbu

Moderný herný soundbar GS333 je vybavený plnohodnotnými ovládačmi 4 × 2" a robustnými subwoofermi 2 × 3". Jeho 60 W výkon premení vašu izbu na herné bojisko a oživí ho silným, realistickým zvukom.

Poriadna porcia basov

Vďaka duálnym vstavaným subwooferom sa môžete ponoriť do silných, hlbokých basov a to bez nutnosti zapájať externé subwoofery. Nebudú vás tak obmedzovať žiadne káble a navyše ušetríte cenný priestor.


3 praktické režimy EQ

Prispôsobte si soundbar SonicBlast GS333 presne na mieru podľa toho, pre akú aktivitu sa ho práve chystáte využiť. Môžete vyberať z troch rôznych režimov ekvalizéra, a to: Hry, Filmy a Hudba. Vďaka tejto možnosti dostanete zo soundbaru to najlepšie pri každej činnosti.

SoundBar AverMedia GS333 – profil Hry

Režim pre hry

Herný režim kladie dôraz na akciu a prebúdza vaše reakcie. Zosilňuje napríklad zvuky nabíjania zbraní alebo explózií.

SoundBar AverMedia GS333 – režim Filmy

Režim pre filmy

V tomto EQ režime sa môžete tešiť na realistické a zrozumiteľné dialógy aj strhujúce soundtracky.

SoundBar AverMedia GS333 – profil Hudba

Režim pre hudbu

Režim Hudba dodáva nástrojom a vokálom neodolateľný šmrnc. Vaše obľúbené skladby prehrá vo vysokej kvalite.


Soundbar pre každú situáciu

Nech už bojujete s nepriateľom v hre, relaxujete pri obľúbenej muzike alebo sledujete napínavý film, SonicBlast sa postará o prvotriedny zvuk, ktorého sa skrátka nebudete môcť nabažiť. V balení okrem soundbaru nájdete aj RCA audio kábel, 3,5 mm audio kábel, RCA – 3,5 mm audio kábel, diaľkové ovládanie, nabíjací adaptér a návod na obsluhu.

Prehrávajte tiež bezdrôtovo

GS333 podporuje bezdrôtovú technológiu Bluetooth 4.0, vďaka ktorej soundbar pohodlne prepojíte s vašim mobilným zariadením bez zbytočných káblov. Hudbu môžete prehrávať priamo z hudobnej knižnice vášho smartfónu alebo napríklad zo Spotify či Apple Music.

Túžite po ešte silnejších basoch?

Pokiaľ máte radi naozaj hlboký, basový zvuk, potom určite zvážte aj bezdrôtový 70 W subwoofer SonicBlast GS335. Ľahko ho pripojíte k vášmu soundbaru GS333, prípadne GS331 a môžete si užiť skutočne nízke tóny a väčšiu hĺbku všetkých scenárov. Subwoofer sa predáva samostatne a je potrebné ho spárovať so soundbarom modelu GS333 alebo GS331.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Typ pripojenia
Digitálne optické Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dají se spárovat dva takovéto soundbary s jedním zařízením?

Diskusia a poradňa k AverMedia GS333
Príslušenstvo pre AverMedia GS333 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AverMedia GS333.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií