Rapture PET

AVerMedia Live Gamer Extreme 2 (LGX2)

Zobraziť katalóg
AVerMedia Live Gamer Extreme 2 (LGX2)
3,0 3 hodnotení
Záznamové zariadenie – na záznam, editáciu a streaming až do rozlíšenia FullHD 1080p60, 2× HDMI, USB-C 3.0, kompatibilný s PC
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  JT125f1 Produktové číslo:  61GC5510A0AP
AVerMedia Live Gamer Extreme 2 (LGX2) 191,90 € Momentálne nedostupné

AVerMedia Live Gamer Extreme 2 (LGX2)

Nedovoľte, aby vaše najlepšie herné momenty upadli do zabudnutia. Všetko môžete nielen vy, ale aj celý herný svet sledovať naživo alebo nahraté na videách pomocou externej strihovej karty AVerMedia Live Gamer Extreme 2. Svoju hru môžete streamovať v ostrom rozlíšení Full HD 1080p v hladkých 60 snímkach za sekundu. AVerMedia Live Gamer Extreme 2 dokáže bez hardvérového šifrovania streamovať nekomprimované video a nenúti vás znižovať rozlíšenie kvôli problémom s oneskoreniami.

Kľúčové vlastnosti záznamového zariadenia AVerMedia Live Gamer Extreme 2

  • Editácia a streaming až do rozlíšenia Full HD 1080p s kartou AVerMedia Live Gamer Extreme 2
  • Streamovanie nekomprimovaného videa bez hardvérového šifrovania
  • Pripojenie k počítaču cez USB-C 3.0 rozhranie
  • Intuitívny video editor CyberLink PowerDirector 15

Kompatibilita a výbava AVerMedia Live Gamer Extreme 2

Na pripojenie karty AVerMedia Live Gamer Extreme 2 k počítaču je k dispozícii USB-C 3.0 rozhranie. Dva HDMI porty potom slúžia na pripojenie herných konzol a monitora. S kartou AVerMedia Live Gamer Extreme 2 získate tiež doplnky MultiStream a Audio Mixer. Na upravovanie videa vrátane titulkovania vám poslúži intuitívny video editor CyberLink PowerDirector 15. Aplikácia RECentral umožní naplno využiť celý potenciál záznamového zariadenia AVerMedia Live Gamer Extreme 2.

Systémové požiadavky

Operačný systém:
Windows 10 (64 bit)

Desktop:
Intel Core i5-4440 3.10 GHz + NVIDIA GeForce GTX 660

Notebook:
Intel Core i7-4810MQ + NVIDIA GeForce GTX 870m

Pamäť:
4 GB RAM (odporúča sa 8 GB)




Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mám notebook HP pavilion 15-p257nc s intel i5 5200u a nvidia geforce 840m. Bude mi tato karta fungovat?

Fungovalo by, kdybych nevyužil výstup z nahrávací karty hdmi out, ale monitor bych zapojil do počítače kvůli vyššímu FPS? předem děkuji

Dobrý den, potřeboval bych streamer připojit k USB typu c. Když zkusím připojit streamer jiným než originálním kabelem, tak se nenačte. Zkoušel jsem jak oboustranné céčko, tak i různé kabely se stejnými koncovkami. Můžete mi prosím doporučit kabel přes který by to šlo? Děkuji.

dobry den chtěl bych se zeptat? je to ohledně streamovani jestli jsem pochopil počítači to celkem úlevy z únavy. Dale bude mi to podporovat Streamlabs program ? zapojeni monitoru, když budu mít jeden zapojeni v HDMI a ve druhým v DISPLAY PORTu bude mi to stale fungovat jak ma ? a jak to bude ohledně sluchátek a mikrofonu, stačí když je budu mít zapojeni v počítači ? nebo musím do zařízení ? plus zvuk ze hry jak to bude probihat. předem dekuji za odpověď.

Zdravím personál na supportu. Mám dotaz- chci si pořídit tuto, či podobnou kartu a jde mi o to, že vlastně "odposlouchává" obraz z HDMI. Je má myšlenka správná, že když ji zapojím do mého PC (jakože herní a z něho chci streamovat), že tedy převezme veškerou výpočetní zátěž pro stream hlavně video, a posílá data přes USB, že přes jejich, či jiný software tam pošle i zvuk z plochy? (ze hry i microfonu)

Zdravim, kupil som toto zariadenie a vsetky nalezitosti ako PC s 8GB RAM a USB3.0 samozrejme mam. nedari sa mi stiahnut a dostat do PC aplikaciu (program) uvedeny v navode a tym padom ho nemozem pouzivat?...Co robim zle ??Este sa mi to nestalo pri ziadnom podobnom zariadeni? Vzdy mi otvori domovsku stranku a potom v dalsom kroku ma hodi na stranku, kde si mam zaplatit 9,9,- na mesiac na aktualizaciu Driverov...

pojede mi to když mám tuhle sestavu Procesor Intel Core i3-7100 3.9 Ghz Grafická karta MSI Nvidia Geforce GTX1050 2GB OC Operační paměť HyperX 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 Fury Black Series Základní deskaASUS PRIME B250M-A SSD disk Intel Optane Memory 16 GB M.2 80MM Pevný disk Seagate Desktop HDD 1 TB Počítačový zdroj Corsair VS450 Operační systém Windows 10 Home CZ 64-bit

Dobrý den chtěl bych se zeptat ohledně zvuku když budu mít zapnutí stream, kartu z ps4 do PC a sluchátka zapojeni v PC, normálně uslysim zvuk ? Nebo budu muset něco dokupovat ?

Dobrýden, bude tato karta fungovat is macbookem ? (Mac OS 10.15.5) Děkuji

zdravim mam averrmedi LGX tu prvni generaci a nejede mi muj obraz ve 4k na ps4pro pouze ve full hd.... tato karta by sla ve 4K ? chapu ze lidi uvidi full hd ale u sebe chci 4K . podle videa jsem pochopil ze ano. dekuju za odpoved.

123...
Diskusia a poradňa k AVerMedia Live Gamer Extreme 2 (LGX2)
Príslušenstvo pre AVerMedia Live Gamer Extreme 2 (LGX2) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AVerMedia Live Gamer Extreme 2 (LGX2). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AVerMedia Live Gamer Extreme 2 (LGX2). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AVerMedia Live Gamer Extreme 2 (LGX2). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AVerMedia Live Gamer Extreme 2 (LGX2).
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií