AVerMedia Live Streamer (BO311)

Zobraziť katalóg
AVerMedia Live Streamer (BO311)
5 2 hodnotení
Záznamové zariadenie – Streamovací set obsahujúci záznamové zariadenie, kameru a mikrofón, kvalita záznamu 1080p 60fps, kvalita prenos 1080p 60fps, rozlíšenie kamery 2Mpx, čierna farba
Kód:  JT126a1 Produktové číslo:  61BO311000AE
AVerMedia Live Streamer (BO311) Predaj skončil

AVerMedia Live Streamer (BO311)

AVerMedia Live Streamer (BO311) – štartovací balíček pre začínajúcich streamerov

Streamovať pre stovky alebo tisíce divákov je veľký zážitok. Stačí len málo a môžete si to vyskúšať na vlastnej koži. AVerMedia Live Streamer (BO311) je streamovací set obsahujúci záznamové zariadenie, kameru a mikrofón. Zapojte záznamové zariadenie a spustite prvý stream.

AVerMedia Live Streamer

Skvelé podmienky na streamovanie

Začínať sa streamovaním je celkom ťažké. A práve preto sa nechcete rozptyľovať nefunkčným príslušenstvom. Streamovací set AVerMedia Live Streamer stačí pripojiť do PC USB a máte všetko nachystané vrátane kamery a mikrofónu.

AVerMedia Live Streamer

Citlivý mikrofón

Pri komunikácii s divákmi musíte byť dobre počuť. To je parketa jednosmerného USB mikrofónu AM310 so vzorkovacou frekvenciou 48 kHz. Skrátka ide o čistý štúdiový zvuk u vás doma.

AVerMedia Live Streamer

Full HD obraz

Live Streamer CAM 313 je pripravená zaznamenávať vo Full HD rozlíšení pri 60 FPS. Ide o ideálnu kvalitu, ktorá stačí pre drvivú väčšinu publika.

Podporovaný softvér

Spoločnosť AVerMedia prostredníctvom aplikácie REcentral umožňuje súbežné vysielanie na rôznych platformách vrátane YouTube, Twitch a Facebook. K dispozícii sú tiež zdarma dodávané pluginy AVerMedia StreamEngine a CamEngine, ktoré podporujú aplikácie tretích strán, ako sú Streamlabs OBS, OBS a XSplit. Integrovaný H.264 hardvérový enkodér pri použití sa StreamEngine zaisťuje nulové vyťaženie procesora počítača.

AVerMedia Live Streamer

Kľúčové vlastnosti AVerMedia Live Streamer (BO311)

  • Kompletný streamovací set s kamerou, mikrofónom a strihovou kartou
  • Streamovanie vo Full HD pri 60 FPS
  • Aplikácia REcentral podporuje súbežné vysielanie na rôznych platformách vrátane YouTube, Twitch a Facebook
  • Jednoduché a rýchle zapojenie

Parametre a špecifikácia

Funkcie
Nahrávanie Hotovo!
Spôsob pripojenia
USB 2.0 Hotovo!
Určenie
Pre notebooky a počítače Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Nahrávanie Hotovo!

Typ

Spôsob pripojenia
USB 2.0 Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre notebooky a počítače Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravim vás kolik ma záznamové zařízení úložiště (GB) a co všechno potřebuju na to abych mohl streamovat a natacet děkuji za odpověď.

Takže ak to správne chápem stačí to zapojiť a v OBS použiť ako enkóder toto zariadenie? Vyhladá to alebo treba na to nejaký plugin? Či ako pri každom musí byť zapojení v druhom PC?

Dobrý den. Jeto avermedia jenom od Ps4, xbox do Pc fungovat nebo možná od VGA do AverMedia do Displej?

Diskusia a poradňa k AVerMedia Live Streamer (BO311)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AVerMedia Live Streamer (BO311). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AVerMedia Live Streamer (BO310). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AVerMedia Live Streamer (BO310). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AVerMedia Live Streamer (BO311).
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií