AVerVision M5

Zobraziť katalóg
AVerVision M5
Vizualizér – na dištančnú výučbu, hmotnosť 0.78 kg, Plug & Play, fotoaparát 8 Mp, flexibilné snímacie plochy až do veľkosti A3, možnosť prepojenia s mobilnými zariadeniami, 16-násobný digitálny zoom, umelá inteligencia AVER, funkcie Super Resolution, Curve Flattening
Pridať do zoznamu
Záruka 36 mesiacov Kód:  JT181d2a Produktové číslo:  35056002 Stránky výrobcu
AVerVision M5 241,90 € Momentálne nedostupné

AVerVision M5

Špeciálne pre dištančnú aj hybridnú výučbu pre prítomných aj neprítomných poslucháčov zároveň je vytvorený USB vizualizér AVerVision M5 . Vyniká jednoduchosťou používania a využitím najnovších funkcií umelej inteligencie softvéru AVerTouch pre prepojenie vizualizéra s mobilnými zariadeniami a zdieľanie obsahu. S hmotnosťou iba 0,78 kg je AVerVision M5 ľahko prenosný a vďaka plug and play funkcii je okamžite pripravený na použitie.

Kľúčové vlastnosti vizualizéra AVerVision M5

  • Vizualizér AVerVision M5 na zaistenie dištančnej výučby
  • Jednoduché použitie
  • Ľahko prenosný s hmotnosťou 0,78 kg
  • Plug and Play inštalácia
  • Fotoaparát 8 Mp
  • Flexibilné snímanie plochy veľkosti až A3
  • Možnosť prepojenia s mobilnými zariadeniami a zdieľaním obsahu

Vynikajúca kvalita obrazu vizualizéra AVerVision M5

AVerVision M5 vás prekvapí vynikajúcou kvalitou obrazu 8megapixelového fotoaparátu s 16násobným digitálnym zoomom . Vďaka flexibilite pozorovacieho uhla a schopnosti snímať plochu o veľkosti A3 neuniknú študentom najmenšie detaily. Umelá inteligencia AVER s funkciami Super Resolution a Curve Flattening automaticky upravuje snímanie pre optimálne zobrazenie a konštantnú kvalitu obrazu.

Poznámka:
» Všetky vizualizéry

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AVerVision M5 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AVerVision M5. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AVerVision M5. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AVerVision M5. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AVerVision M5.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií