AD homeoffice AlzaBoxy Q1

AVG Internet Security Multi-Device pre 10 zariadení na 36 mesiacov (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
AVG Internet Security Multi-Device pre 10 zariadení na 36 mesiacov (elektronická licencia)
Internet Security AVG Internet Security pre 10 zariadení, kompatibilný s operačným systémom Windows, macOS a Android, dĺžka predplatného: 36 mesiacov, spôsob licencovania: predplatné, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, určený pre mobilné zariadenie a PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, lic. kľúč nájdete v časti „Moja knižnica“ – „Licencie“
Kód:  WZ345g

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AVG Internet Security Multi-Device pre 10 zariadení na 36 mesiacov (elektronická licencia) Predaj skončil

AVG Internet Security Multi-Device pre 10 zariadení na 36 mesiacov (elektronická licencia)

Špičková ochrana s AVG Internet Security pre 10 zariadení na 36 mesiacov

Bezpečnostné riešenia z dielne spoločnosti AVG chránia viac ako 200 000 000 aktívnych užívateľov po celom svete. AVG Internet Security totiž ponúka len tie najpokročilejšie nástroje pre plnú užívateľskú bezpečnosť aj v budúcich rokoch.

Kľúčové vlastnosti bezpečnostného softvéru AVG Internet Security Multi-Device

  • Pokročilý bezpečnostný softvér pre všetky zariadenia v rámci vašej rodiny
  • Elektronická licencia pre 10 zariadení na 36 mesiacov
  • Vylepšený antivírus a ochrana pred spywarom a malvérom
  • Viac ako 25 nástrojov na ochranu pred vírusmi a ochranu osobných údajov
  • Ochrana mobilných telefónov so systémom Android vrátane vzdialeného vymazania
  • Iba na súkromné a domáce použitie
  • Anti-Spam na ochranu e-mailu pred spamom a podvodnými správami
  • Zdokonalený Firewall pre bezpečnejšie nakupovanie a internetové bankovníctvo

AVG ochráni váš počítač aj vás

AVG Internet Security Unlimited deteguje, likviduje a blokuje všetky nebezpečné vírusy, spyware, rootkity, trójske kone, ransomware a ďalší nebezpečný malvér. Táto ochrana pracuje neustále a dokáže zakročiť skôr, ako vám môžu spomínané nebezpečné programy akokoľvek ublížiť. Rovnako rýchlo a účinne chráni aj vaše jednotky USB a DVD disky. Výhoda AVG Internet Security Unlimited spočíva v automatickej aktualizácii vášho zabezpečenia a takisto využíva pokročilú umelú inteligenciu. Už vás ničneohrozí.

AVG Internet Security Unlimited zaistí maximálnu bezpečnosť na internete

Bezpečnostný softvér od spoločnosti AVG chráni váš počítač neustálym testovaním odkazov a všetkých sťahovaných dát v reálnom čase. Vďaka tomu môže včas zakročiť a zamedziť ohrozeniu. AVG Internet Security Unlimited disponuje technológiou E-mailového štítu, ktorá kontroluje, či prílohy emailu nie sú nebezpečné a tiež blokuje najrôznejšie hrozby.

AVG Internet Security Unlimited vás chráni pred hackermi

Základom bezpečia je v dnešnej dobe zvýšená užívateľská opatrnosť, ale veľký diel práce na seba prevezme zdokonalený firewall, ktorý vás oddelí od hackerských útokov rôznych skupín. Ich cieľom je často krádež vašej online identity a s ňou spojené napríklad prihlasovanie do internetového bankovníctva alebo rôznych aplikácií, či profilov na sociálnych sieťach.

AVG chráni vaše osobné údaje

Bezpečnostný softvér AVG odmietne prístup k vašej webovej kamere všetkým podozrivým aplikáciám a nebezpečným osobám. Tiež umožní zašifrovanie vašich súborov alebo fotografií, aby sa k nim nikto cudzí nedostal.

Bezpečné platenie na internete

Aby ste boli v úplnom bezpečí a mohli si internete užívať plnými dúškami, bezpečnostný systém AVG Internet Security Unlimited blokuje spam, podvodné správy a zamedzuje zobrazenie falošných webových stránok. Nemusíte sa báť, že sa vaše heslá alebo informácie a platobných kartách dostanú do nepovolaných rúk.

AVG Internet Security zabezpečí aj váš telefón

AVG Internet Security poskytne ochranu nielen všetkým počítačom a notebookom, ale tiež zabezpečí váš telefón s Androidom. Bezpečnostný systém AVG zvládne uzamknúť vaše aplikácie a fotografie, alebo pomôže nájsť stratený telefón, či zabrániť zlodejom v prístupe k vašim dátam.


Postup inštalácie

Poznámka:
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AVG Internet Security Multi-Device pre 10 zariadení na 36 mesiacov (elektronická licencia)
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií