Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

AXAGON HUE-X6G OTG biely

Zobraziť katalóg
AXAGON HUE-X6G OTG biely
4,5 23 hodnotení
USB hub – externý, 4 porty USB 2.0, biely, USB kábel pre PC + micro USB OTG kábel pre tablety a smartfóny
Kód:  AG200a20d Produktové číslo:  HUE-X6G Stránky výrobcu

AXAGON HUE-X6G OTG biely

Hlavnou prednosťou štvorportového USB 2.0 hubu AXAGON HUE-X6G s funkciou OTG je jeho univerzálnosť – pripojíte ho priamo ako k stolovému PC či notebooku, tak k tabletu alebo inteligentnému telefónu. Na pripojenie k PC je tu štandardný veľký USB AM konektor. Na priame pripojenie k mobilným zariadeniam potom bežný micro USB M konektor. Všetko pekne pohromade bez potreby ďalších redukcií. Táto jedinečná vlastnosť USB OTG Hubu vám ľahko umožní pripojiť k smartfónu alebo tabletu myš, klávesnicu alebo fleshky, s napájaním aj externý pevný disk.

USB porty rozmiestnené po obvode hubu výborne poslúžia na bezproblémové pripojenie akéhokoľvek USB zariadenia s veľkým objemom hmoty okolo konektora. Šikovne hore umiestnený USB port dovolí ľahké zasunutie flash disku jednou rukou. Tiež bezdrôtový WiFi adaptér bude mať v tomto slote lepší signál.

Všestrannosť tohto USB rozbočovača zvyšuje tiež vstavaný microUSB konektor na dodatočné napájanie zo štandardných USB nabíjačiek dodávaných k mobilným zariadeniam. Vďaka tomuto prídavnému napájaniu možno napríklad pripojiť externý disk k tabletu alebo smartfónu.

Hub má kompaktné, ľahké a odolné telo s príjemným matným povrchom brániacim nežiadúcim odtlačkom prstov. Decentne svietiaca modrá LED indikuje správne pripojenie USB zariadenie k hubu.

Vstupné rozhranie:
1× USB 2.0

Porty:
4× USB 2.0

Napájanie:
po USB zbernici, vstup pre externý AC adapter

Vlastnosti:
4× downstream USB 2.0 port, upstream USB 2.0 port s dvojicou konektorov AM a micro USB M uchytených na 80 cm dlhom kábli.
Plne kompatibilný s USB 2.0 a spätne kompatibilné s USB 1.1.
Podpora prenosových rýchlostí 1.5/12/480 Mb/s (low/full/high speed).
Plná podpora Plug a Play a Hot Plug.
Umožňuje prepojenie až 127 USB zariadení kaskádováním.
Detekcia a ochrana proti prúdovému preťaženiu.
Decentne svietiaca modrá LED indikuje pripojenie USB zariadenie k hubu.

Napájanie:
Podpora napájania po USB zbernici (bus power) aj vlastného napájania hubu (self power).
Napájanie po USB zbernici stačí vo väčšine prípadov; aj pri pripojení hubu k mobilnému telefónu stačí bus power na napájanie súčasne pripojenej klávesnice, myši aj flash disku.
V tele hubu integrovaný micro USB konektor na vlastné napájanie hubu využiteľný napríklad na pripojenie externého disku.
Na vlastné napájanie USB hubu možno využiť štandardnú USB nabíjačku s micro USB konektorom dodávanú k mobilným zariadeniam.

Ďalšie údaje:
Rozmery: 60 × 22 mm.
Hmotnosť 63 g (vr. USB kábla).
Dĺžka USB kábla 80 cm + 10 cm odbočka s micro USB konektorom.

Podporované operačné systémy:
MS Windows XP/Vista/7/8/8.1/10 a novšie, Windows Server 2003/2008/2012 a novšie (podporované všetky 32- i 64-bitové verzie OS Windows), Mac OS X 10.4.x vyššie, Linux s jadrom 2.6.x vyššie, Android (nutné overiť podporu pripojenia USB zariadení prípadne doinštalovať OTG podporu).
Pozn .: Ovládače sú súčasťou podporovaných operačných systémov a nainštalujú sa úplne automaticky. Žiadne iné ovládače nie je potrebné inštalovať a nie sú ani k dispozícii.

Balenie obsahuje:
USB hub s napevno uchyteným USB káblom dĺžky 80 cm.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dá se to použít taky na nabíjení mobilních zařízení?

Mám otázku, potrebujem pripojit usb myš (100mA) a klavesnicu (50ma), tým pádom musí mať otg hub možnosť napájania zo siete najlepsie micro usb (pripojim nabijacku) je tento model tohto schopný ? Kupil som otg hub napajaný externe ale nefunguje to..nakolko je do 50mA.

Diskusia a poradňa k AXAGON HUE-X6G OTG biely
Príslušenstvo pre AXAGON HUE-X6G OTG biely Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AXAGON HUE-X6G OTG bílý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte USB Hub AXAGON HUE-X6G OTG Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte USB Hub AXAGON HUE-X6G OTG Weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AXAGON HUE-X6G OTG fehér.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií