Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

AXAGON HUE-X6GB OTG čierny

Zobraziť katalóg
AXAGON HUE-X6GB OTG čierny
4,7 97 hodnotení
USB hub , pripojenie pomocou 1×USB-A USB 2.0, ďalšie konektory: 4×USB-A USB 2.0, 1×USB Micro-B USB 2.0
Kód:  AG200a20e Produktové číslo:  HUE-X6GB Stránky výrobcu

AXAGON HUE-X6GB OTG čierny

Hlavnou prednosťou štvorportového USB 2.0 hubu AXAGON HUE-X6G s funkciou OTG je jeho univerzálnosť – pripojíte ho priamo ako k stolovému PC či notebooku, tak k tabletu alebo inteligentnému telefónu. Na pripojenie k PC je tu štandardný veľký USB AM konektor. Na priame pripojenie k mobilným zariadeniam potom bežný micro USB M konektor. Všetko pekne pohromade bez potreby ďalších redukcií. Táto jedinečná vlastnosť USB OTG Hubu vám ľahko umožní pripojiť k smartfónu alebo tabletu myš, klávesnicu alebo fleshky, s napájaním aj externý pevný disk.

USB porty rozmiestnené po obvode hubu výborne poslúžia na bezproblémové pripojenie akéhokoľvek USB zariadenia s veľkým objemom hmoty okolo konektora. Šikovne hore umiestnený USB port dovolí ľahké zasunutie flash disku jednou rukou. Tiež bezdrôtový WiFi adaptér bude mať v tomto slote lepší signál.

Všestrannosť tohto USB rozbočovača zvyšuje tiež vstavaný microUSB konektor na dodatočné napájanie zo štandardných USB nabíjačiek dodávaných k mobilným zariadeniam. Vďaka tomuto prídavnému napájaniu možno napríklad pripojiť externý disk k tabletu alebo smartfónu.

Hub má kompaktné, ľahké a odolné telo s príjemným matným povrchom brániacim nežiadúcim odtlačkom prstov. Decentne svietiaca modrá LED indikuje správne pripojenie USB zariadenie k hubu.

Vstupné rozhranie:
1× USB 2.0

Porty:
4× USB 2.0

Napájanie:
po USB zbernici, vstup pre externý AC adapter

Vlastnosti:
4× downstream USB 2.0 port, upstream USB 2.0 port s dvojicou konektorov AM a micro USB M uchytených na 80 cm dlhom kábli.
Plne kompatibilný s USB 2.0 a spätne kompatibilné s USB 1.1.
Podpora prenosových rýchlostí 1.5/12/480 Mb/s (low/full/high speed).
Plná podpora Plug a Play a Hot Plug.
Umožňuje prepojenie až 127 USB zariadení kaskádováním.
Detekcia a ochrana proti prúdovému preťaženiu.
Decentne svietiaca modrá LED indikuje pripojenie USB zariadenie k hubu.

Napájanie:
Podpora napájania po USB zbernici (bus power) aj vlastného napájania hubu (self power).
Napájanie po USB zbernici stačí vo väčšine prípadov; aj pri pripojení hubu k mobilnému telefónu stačí bus power na napájanie súčasne pripojenej klávesnice, myši aj flash disku.
V tele hubu integrovaný micro USB konektor na vlastné napájanie hubu využiteľný napríklad na pripojenie externého disku.
Na vlastné napájanie USB hubu možno využiť štandardnú USB nabíjačku s micro USB konektorom dodávanú k mobilným zariadeniam.

Ďalšie údaje:
Rozmery: 60 × 22 mm.
Hmotnosť 63 g (vr. USB kábla).
Dĺžka USB kábla 80 cm + 10 cm odbočka s micro USB konektorom.

Podporované operačné systémy:
MS Windows XP/Vista/7/8/8.1/10 a novšie, Windows Server 2003/2008/2012 a novšie (podporované všetky 32- i 64-bitové verzie OS Windows), Mac OS X 10.4.x vyššie, Linux s jadrom 2.6.x vyššie, Android (nutné overiť podporu pripojenia USB zariadení prípadne doinštalovať OTG podporu).
Pozn .: Ovládače sú súčasťou podporovaných operačných systémov a nainštalujú sa úplne automaticky. Žiadne iné ovládače nie je potrebné inštalovať a nie sú ani k dispozícii.

Balenie obsahuje:
USB hub s napevno uchyteným USB káblom dĺžky 80 cm.

Parametre a špecifikácia

1. Male konektor – Typ
USB-A Hotovo!
1. Male konektor – Štandard
USB 2.0 Hotovo!
1. Male konektor – Počet
1 × Hotovo!
1. Female konektor – Typ
USB-A Hotovo!

Typ a počet konektorov

1. Male konektor – Typ
USB-A Hotovo!
1. Male konektor – Štandard
USB 2.0 Hotovo!
1. Male konektor – Počet
1 × Hotovo!
1. Female konektor – Typ
USB-A Hotovo!
1. Female konektor – Štandard
USB 2.0 Hotovo!
1. Female konektor – Počet
4 × Hotovo!
2. Male konektor – Typ
USB Micro-B Hotovo!
2. Male konektor – Štandard
USB 2.0 Hotovo!
2. Male konektor – Počet
1 × Hotovo!

Konštrukcia kábla

Dĺžka kábla
0,8 m Hotovo!
Zakončenie
Rovné Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
LED indikácia Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Počet portov

USB 2.0
4 Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den,prosim,je mozno k zarizeni pripojit tiskarnu?Technice moc nerozumim,ale potrebovala z tabletu lenovo yoga tisknout,jsem uplny laik,ale domnivam se,ze to nejspis nejde.Dekuji za odpoved.Miloslava

Dobrý den, tento výrobek mi nenabiji můj telefon Sony Xperia z3 compact..... ale tablet to nabije... nechápu to... může mi někdo napsat výstupní proud?

Existuje microUSB OTG hub s napájením? Tento jsem včera pořídil a napájení z něj do microUSB nejde. Právě řeším to co většina lidí tady a to znamená že sháním microUSB OTG hub, který dodá alespoň 2x USB port a zároveň bude nabíjet zařízení do kterého je ostatní periferie připojena. Nějaké řešení?? :-/

Dobrý den, mám Lenovo Yoga book, který se nabíjí přes micro USB vstup. Musím se tedy rozhodovat jestli nabíjím nebo používám myš připojenou také přes micro USB vstup. Vyřešil by tento hub současné nabíjení tabletu i připojení myši? Popřípadě existuje hub, který by připojil myš přes Micro HDMI? Děkuji za pomoc

Dobrý den,je možné přes toto zařízení nabíjet tablet Lenovo M8 a současně mít napojeny ostatní USB porty na flash disc abych je mohl používat?

Tento produkt by se mi hodil, jen bych potřeboval jeden z tech výchozích portů, aby byl micro USB. Jinak super výrobek. Existuje něco takového, a prodáváte to vůbec? Díky Jose N.

dobry den, je nejaky z tech 4 USB portu mini nebo micro? nevim jak presne se to nazyva. Jde mi o to, ze pootrebuji naraz mit zapojenou jak flesku tak klavesnici od tabletu u které je ten mini konector. A jestli ne, tak prosim o radu, jak to vyresit a cosi u vas koupit. Jestli je to tedy realizovatelne. Diky moc.

Potřeboval bych vědět, jestli je možné přes toto zařízení připojit i notebook klasickým USB kabelem. Jde o to, že mám prasklý displej, takže zároveň s USB k PC potřebuji připojit i myš abych si odkliknul si tabulku, která se objeví na telefonu po připojení telefonu USB kabelem k PC a potvrdit MTP přenos souborů. Jednodušeji řečeno: rozpozná telefon připojení PC přes OTG a nabídne přenos souborů? Děkuji.

Môj mobil nepodporuje otg keby som tento hub pripojil do mobilu a normalnu nabijacku zapojil do hubu potom by. Klavesnica a myš fungoval na mobile?

Lze pomocí OTG microUSB kabelu zároveň napájet mobil?

12
Diskusia a poradňa k AXAGON HUE-X6GB OTG čierny
Príslušenstvo pre AXAGON HUE-X6GB OTG čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AXAGON HUE-X6GB OTG černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AXAGON HUE-X6GB OTG Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AXAGON HUE-X6GB OTG Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AXAGON HUE-X6GB OTG fekete.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií