AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Ayrton Ayd-12

Zobraziť katalóg
Ayrton Ayd-12
4,9 12 hodnotení
Odvlhčovač vzduchu odporúčaná veľkosť miestnosti 18 m2, odvlhčovacia kapacita 12l/deň, objem nádoby 3 l, regulácia výkonu, časovač a displej, hmotnosť 12 kg
Kód:  AYR002 Produktové číslo:  AYD-12

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Ayrton Ayd-12

Odvlhčovanie podľa vášho želania

Odvlhčovače vzduchu Ayrton sú určené na zníženie nadmernej vlhkosti v miestnostiach a na udržanie požadovanej relatívnej vlhkosti vzduchu v miestnosti. Možno ich použiť v obytných miestnostiach, skladoch, šatniach alebo môžu pomôcť s nutnosťou sušenia stien a pivníc po záplavách alebo vytopení vodou.

Ovládanie odvlhčovača je jednoduché, stačí ho zapnúť, nastaviť požadovanú relatívnu vlhkosť alebo trvalé odvlhčovania a postaviť tam, kam potrebujete. Najúčinnejší odvlhčovací výkon je pri okolitej teplote 21 - 23 °C. Súčasťou panelu je displej, ktorý zobrazuje údaje o aktuálnej vlhkosti vzduchu v miestnosti a sprevádza vás pri každom kroku pri nastavení odvlhčovača.



Hlučnosť, spotreba a funkcia časovača

Bonusom je prijateľná maximálna hladina akustického tlaku 43 dB. Spotrebou energie sa tento produkt radí medzi veľmi úsporné odvlhčovače s výkonom odvlhčovania 12 litrov vody za deň. Funkcia časovača ponúka nastavenie odloženého zapnutia alebo odloženého vypnutia odvlhčovača vo výbere 2 alebo 4 hodiny. Funkciu odloženého zapnutia a vypnutia nemožno kombinovať. Pre túto možnosť je odvlhčovač Ayrton Ayd-12 vybavený funkciou auto-reštart, ktorá ponúka variant ovládania zapnutia a vypnutia odvlhčovača pomocou externých spínacích hodín.


Údržba

Pre správnu funkciu odvlhčovania je nutný pravidelný užívateľský servis. Filter na zadnej strane výrobku je odporúčané jedenkrát za 14 dní vysať, vymyť, vysušiť a vrátiť na pôvodné miesto. Rovnako dôležité je odstránenie usadených nečistôt z odpadovej nádobky.


Odvod kondenzátu

Na zachytenie kondenzátu slúži veľká odpadová nádobka s objemom 3,3 litra. O úplnom naplnení tejto odpadovej nádobky vás odvlhčovač upozorní indikátorom na ovládacom paneli a akustickým signálom. Až do vyprázdnenia nádobky nedôjde k ďalšiemu odvlhčovanie. Odvlhčovač Ayrton Ayd-12 ponúka aj možnosť trvalého odtoku kondenzátu. V tomto prípade skondenzovaná voda bude vytekať cez výpust do odtokovej hadice. Ďalšia cesta kondenzátu je už na obsluhe. Výpust je súčasťou príslušenstva.



Kľúčové vlastnosti Ayrton Ayd-12

  • Výkon odvlhčovania 12 litrov za 24 hodín
  • Optimálna pre miestnosti 10 - 18 m 2 (čím väčšia miestnosť = tým menšia plošná účinnosť)
  • Prevádzkový teplotný rozsah 5 - 35 °C (okolitá teplota)
  • Nastaviteľný rozsah odvlhčovania 35 - 80 % relatívnej vlhkosti
  • Časovač na 2 alebo 4 hodiny
  • Funkcia Auto reštart (možnosť riadenia cez spínacie hodiny)
  • Veľká odpadová nádobka až na 3,3 litra skondenzovanej vody
  • Možnosť trvalého odtoku skondenzovanej vody
  • Indikátor plnej odpadovej nádobky
  • Nízka spotreba energie 230 – 340 W
  • 2 rýchlosti ventilátora
  • Prietok vzduchu 100/115 m3 za hodinu
  • Minimálna hladina akustického tlaku 41/43 dB
  • Jednoduchá užívateľská údržba
  • Úchyty na prenášanie, kolieska
  • Zariadenie je určené na vnútorné použitie
  • Záručná doba 2 roky od dátumu predaja
 
 

Parametre a špecifikácia

Odvlhčovacia kapacita
12 l/deň Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
18 m2 Hotovo!
Objem nádoby
3 l Hotovo!
Hmotnosť
12 kg Hotovo!
Funkcie
Regulácia výkonu, Časovač, Displej Hotovo!

Vlastnosti

Odvlhčovacia kapacita
12 l/deň Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
18 m2 Hotovo!
Objem nádoby
3 l Hotovo!
Hmotnosť
12 kg Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Regulácia výkonu, Časovač, Displej Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Nevím jak pan Pavel, Mšené-lázně z 25.01.2018 v hodnocení tohoto produktu odvlhčovače AYRTON AYD-12 přišel na to, že má přístroj spuštěný 10 dní na plný výkon a že denně vylije 1,5 litru vody. To že mu vlhkost klesla z 80% na 55% tomu bych věřil, ale to že vylije denně JEN 1,5 litru vody, tak to je pěkná kravina !! My tento přístroj máme 16 dní, máme ho nastavený na low (nižší výkon), pracuje ve dne v noci a je nastaven na 60%. V místnosti jsme měli ještě 12.12.2019 vlhkost 85% a do dnešního dne (k 28.12.) jsme se v tomto režimu, při nastavení přístroje na 60% dostali z 85% vlhkosti na 71%, ALE to denně vylijeme 5 litrů vody !! Sic v popisku je, že nádržka má kapacitu 3,3 litru ale max.je 5 litrů. Při vylívání vody jsme to měřili. Při dosažení těch 5 litrů vody se přístroj automaticky vypne. Takže závěrem, pan Pavel, Mšené-lázně z 25.01.2018 v hodnocení napsal že denně vylije 1,5 litru vody ale mi vylijeme denně 5 litrů vody !! PS:Jinak náš odvlhčovač pracoval asi 14 dní skoro nostop

Prosiím rozměr, děkuji.

chyba v popisu. Uvádíte hlučnost 43dB, přitom v příručce je 55dB. Klamání zákazníků, kteří se podle toho rozhodují!

Diskusia a poradňa k Ayrton Ayd-12
Príslušenstvo pre Ayrton Ayd-12 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AYRTON AYD-12. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AYRTON AYD-12. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AYRTON AYD-12. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AYRTON AYD-12.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií