Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

AYRTON AYM-10B

Zobraziť katalóg
AYRTON AYM-10B
4,7 12 hodnotení
Mobilná klimatizácia – chladiaca kapacita 2.9kW (10000 BTU), energetická trieda A+, ekologické chladivo R32, vhodné do miestnosti 14 – 20m2 (54m3), max. hladina akustického výkonu 65dB, hlučnosť 49/51/53dB, integrovaná odpadová nádobka, automatické odparovanie kondenzátu, funkcia odvlhčovania, 24-hodinový časovač, diaľkové ovládanie, jednoduchá inštalácia
Kód:  EAV109d Produktové číslo:  AYM-10B Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AYRTON AYM-10B

Mobilná klimatizácia Ayrton AYM-10B s chladiacou kapacitou 2,9 kW nájde využitie predovšetkým v bytoch a domoch, kam nie je možné inštalovať pevnú jednotku. Oceníte ju napríklad v podkrovných bytoch, v domácnostiach s malými deťmi či staršími ľuďmi, skrátka kdekoľvek, kde je žiaduce mať príjemné prostredie aj v sparných dňoch. Spoľahlivo uchladí vnútorné priestory s plochou 14 – 20 m2. Môže sa pochváliť energetickou triedou A+, ekologickým chladivom R32 a radom praktických vychytávok, ako sú napríklad 24 hodinový časovač, režim spánku, ventilátor, integrovaná odpadová nádobka či funkcia odvlhčovania. Oceníte určite tiež diaľkové ovládanie s detskou poistkou.

Kľúčové vlastnosti klimatizácie Ayrton AYM-10B

  • Nastaviteľná teplota v rozsahu od 16 do 30 °C
  • Výkon 2,9 kW (vhodné pre miestnosti s výmerou 14 až 20 m2)
  • Ayrton AYM-10B s funkciou ventilátora pre optimálne prúdenie vzduchu
  • Obsahuje odpadnú nádobku s funkciou automatického vyparovania kondenzátu
  • Ekologické chladivo R32
  • Možnosť trvalého odtoku skondenzovanej vody
  • Časovač (0,5 až 24 h) a režim spánku
  • Súčasťou balenia klimatizácie je všetko príslušenstvo vrátane diaľkového ovládania s detskou poistkou
  • Jednoduchá údržba a nízka spotreba

Dajte zbohom neznesiteľnej horúčave

Ovládanie klimatizácie Ayrton AYM-10B je jednoduché, stačí ju zapnúť, nastaviť a postaviť tam, kam potrebujete. Všetky nastavenia ľahko zvládnete vďaka diaľkovému ovládaču a displeju, na ktorom uvidíte informácie o teplote aj o časovaču s 24-hodinovým cyklom. Vďaka nemu si napríklad nastavíte chladenie tak, aby ste mali doma príjemne pri príchode z práce.

Ayrton AYM-10B je mimoriadne mobilná a sprevádzkovať ju zvládne každý

Vďaka diaľkovému ovládaniu môžete nastaviť klimatizáciu Ayrton AYM-10B podľa svojich potrieb a užívať si príjemný chládok napriek parnému počasiu. Skvelá mobilita klimatizácie vám potom uľahčí jej adekvátne umiestnenie. Pre správnu funkciu zariadenia je potrebné zabezpečiť odvádzanie horúceho vzduchu. Na to poslúži dodávaná súprava príslušenstva a manuál, ktorý nájdete vo vnútri balenia. Súčasťou balenia je naťahovacia plastová hadica s dĺžkou 150 cm a priemerom 15 cm.

Obsah balenia:
Hadica (dĺžka 150 cm, priemer 15 cm)
Spojka hadice a jednotky
Koncovka do okna
Hadica pre horúci vzduch
Diaľkový ovládač + 2× AAA batérie
Skrutka držiaka odtokovej hadice
Držiak sieťového kábla 2×
Držiak diaľkového ovládača
Používateľská príručka


Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť
36 kg Hotovo!

Energetické parametre klimatizácií

Energetická trieda
A+ Hotovo!
Koeficient využiteľnosti energie EER
3,1 Hotovo!

Rozmery

Výška
82 cm Hotovo!
Šírka
39 cm Hotovo!
Hĺbka
40,5 cm Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Hadica, Koncovky Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je tedy součástí balení utěsnění na okno nebo není? Skladem ho nemáte,tak by mě zajímalo,zda li je v balení. Děkuji

klimatizace je super a funguje paradne. Pouze jsem nepřišel na to, jak funguje tlačítko sleep. Ať je zaple, nebo vyple, nepoznal jsem žádný rozdíl v provozu klimatizace. Rovněž úrovně větráku mi připadají pouze 2 urovnove a to naplno nebo méně. Nic mezi tím nepozoruji.

Dobrý den, je na Alze k koupi hadice na odvod horkého vzduhu o délce 2 metry?

Jak dlouhá je hadice pro odvod teplého vzduchu?

prosím k odvádění horkého vzduchu musí tato být někde pod oknem a k tomu slouží koncovka do okna ?tedy musí být pootevřené ?nebo jak je to vyřešené ?

Dobrý den, víte jestli je součástí balení i těsnění do oken? Sice to ve výčtu obsahu balení nevypisujete, ale jelikož mi už známí informoval, že jemu se stalo, že to měl ke klimatizaci i-když to k tomu nebylo připsané, tak bych se také rád vyhnul, abych si to koupil zbytečně když tak navíc. Děkuji předem za info.

Diskusia a poradňa k AYRTON AYM-10B
Príslušenstvo pre AYRTON AYM-10B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AYRTON AYM-10B. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AYRTON AYM-10B.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií