AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

B + W pre priemer 77 mm UV MRC Nano XS PRO

Zobraziť katalóg
B + W pre priemer 77 mm UV MRC Nano XS PRO
4,8 11 hodnotení
UV filter – priemer 77mm
Kód:  OT412c9 Rozšírená záruka +96 mesiacov Produktové číslo:  77UVMNXS

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

B + W pre priemer 77 mm UV MRC Nano XS PRO Predaj skončil

B + W pre priemer 77 mm UV MRC Nano XS PRO

Filter so špeciálnou nízkou objímkou pre širokouhlé objektívy s predným závitom. Filter je jedinečný v tom, že na rozdiel od ostatných značiek zachováva sklo hrubé 1,3 mm, teda rovnaké, ako v bežných filtroch F-PRO. Vďaka revolučnej nanovrstve, ktorá kryje sedem antireflexných vrstiev MRC, ide o skvelý spôsob ochrany citlivého skla objektívu. Princíp lotosového efektu navyše odpudzuje vlhkosť a prach. UV filtre zabraňujú prieniku ultrafialového žiarenia (voľným okom nie je viditeľné). Ich aplikácia sa preto odporúča obzvlášť pri fotografovaní vo vyšších nadmorských výškach, kde je sila UV žiarenia vyššia. Výhodou je ich čírosť, teda nedochádza k žiadnej viditeľnej zmene intenzity svetla a fotografie nie sú aplikáciou filtra nijako ovplyvnené.

Parametre a špecifikácia:

Typ filtra:

UV filter B + W MRC Nano XS PRO

Hrúbka skla:
1,3 mm

Objímka:
Špeciálna nízka objímka pre širokouhlé objektívy s predným závitom

Odporúčané ohnisko:
Od 16 mm

Priemer:
77 mm

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Poznámka:
» Všetky UV filtre

Ako sa vyznať v skratkách objektívov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, chcem sa spytat, aky je rozdiel oproti filtru https://www.alza.sk/b-w-pre-priemer-77mm-uv-mrc-nano-xs-pro-d250144.htm V popise som ziadny nenasiel, okrem ceny. Dakujem

Diskusia a poradňa k B + W pre priemer 77 mm UV MRC Nano XS PRO
Príslušenstvo pre B + W pre priemer 77 mm UV MRC Nano XS PRO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si B+W pro průměr 77mm UV MRC Nano XS PRO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte B + W für den Durchmesser von 77mm UV MRC Nano XS PRO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte B + W für den Durchmesser von 77mm UV MRC Nano XS PRO. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: B + W 77mm átmérőjű UV MRC Nano XS PRO.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií