PET AP+ plus nový vizuál

BABYLISS 5513PE Velvet Orchid

Zobraziť katalóg
BABYLISS 5513PE Velvet Orchid
Fén na vlasy s ionizátorom, príkon 2300 W, ionizácia a studený vzduch, počet rýchlostí 2, počet teplôt 2, pútko na zavesenie, dĺžka prívodného kábla 2.2 m, farba fialová
37,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  BABVV219 Produktové číslo:  5513PE
BABYLISS 5513PE Velvet Orchid 37,90 € Momentálne nedostupné

BABYLISS 5513PE Velvet Orchid

Chcete dokonalý vzhľad ako zo salónu aj z pohodlia domova? Presne také výsledky dosiahnete pomocou fénu na vlasy BABYLISS. Jeho jemné a šetrné zaobchádzanie s vlasmi vás nadchne. Fén na vlasy s precíznym vyhotovením je doplnený praktickými funkciami, ako je ionizácia a studený vzduch. Sušič na vlasy je vybavený výkonným motorom so životnosťou na vysokej úrovni a príkonom 2300 W. Disponuje 2 rýchlosťami prúdenia vzduchu a 2 úrovňami teploty. Obsahom balenia je tvarovacia kefa. Unikátne otvory na prúdenie vzduchu v tvarovacej kefe vám pomôžu rýchlejšie zafixovať požadovaný účes.

Fén na vlasy BABYLISS 5513PE Velvet Orchid ...

Kľúčové vlastnosti fénu na vlasy BABYLISS 5513PE Velvet Orchid

  • Fén na vlasy BABYLISS vám zaistí krásne vlasy
  • Vykúzli hladké a jemné vlasy vďaka ionizácii
  • Sušič na vlasy má k dispozícii kvalitný motor s príkonom 2300 W
  • Je charakteristický 2 rýchlosťami prúdenia vzduchu a 2 úrovňami teploty
  • Studený vzduch na dokonalú fixáciu účesu
  • Nadstavce v balení: tvarovacia kefa
  • Dĺžka prívodného kábla má 2,2 m
  • Spolu s fénom je v balení tiež pútko na zavesenie
  • Jeho vzhľad dopĺňa fialová farba

Ióny proti krepovitým vlasom

Fén na vlasy BABYLISS vás ohromí nielen svojím vzhľadom, ale aj funkciami na kvalitnú starostlivosť o vaše vlasy. Fénovanie vlasov je nutným krokom na získanie hladkého základu pred ďalšou úpravou vlasov. Sušič vlasov BABYLISS vďaka ionizácii umožňuje dosiahnuť dokonalé vlasy s hladkým a zdravým vzhľadom. Princípom fungovania fénu na vlasy s ionizátorom sú negatívne nabité ióny, ktoré zaisťujú hydratáciu vlasov a zabraňujú nežiaducemu vysúšaniu a krepovateniu. Vďaka nim vlasy zostanú svieže a plné lesku, jemnosti a prirodzenej krásy. Na záverečnú fixáciu účesu je k dispozícii praktické tlačidlo na prúd studeného vzduchu, ktorý vlasy nijako nezaťaží ani neprehreje. V balení je okrem samotného fénu na vlasy BABYLISS a nadstavcov tiež ďalšie príslušenstvo, konkrétne pútko na zavesenie.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, jak dlouhý má fen přívodní kabel?

Diskusia a poradňa k BABYLISS 5513PE Velvet Orchid
Príslušenstvo pre BABYLISS 5513PE Velvet Orchid Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BABYLISS 5513PE Velvet Orchid. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BABYLISS 5513PE Velvet Orchid. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BABYLISS 5513PE Velvet Orchid. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BABYLISS 5513PE Velvet Orchid.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií