AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

BaByliss AS125E

Zobraziť katalóg
BaByliss AS125E
Žehliaca kefa – teplovzdušná, technológia MIX FLOW, 2 nastavenia rýchlosti, 2 nastavenia teploty, funkcia studeného vzduchu, ionizátor, príkon 1200W
Kód:  BABZK526 Produktové číslo:  AS125E

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BaByliss AS125E

Túžite po dokonalom účese a zdravo vyzerajúcich vlasoch? Potom je žehliaca kefa na vlasy BaByliss AS125E čiernej farby stvorená práve pre vás. Dosiahnete perfektné výsledky už pri prvom použití. Kefa na žehlenie vlasov je vybavená MIX FLOW technológiou. Pýši sa výkonným motorom a tichým chodom. Súčasťou sú aj 2 výmenné nadstavce, vďaka ktorým vytvoríte vami požadovaný účes. Pri príprave účesu môžete využiť 2 nastavenia rýchlosti a 2 úrovne teploty pre jemné a husté vlasy. Súčasťou balenia je prívodný otočný kábel, ktorý zamedzuje krúteniu a zamotávaniu.

Kľúčové vlastnosti žehliacej kefy BaByliss AS125E

  • Žehliaca kefa na vlasy BaByliss je vybavená MIX FLOW technológiou
  • Súčasťou balenia sú 2 výmenné nadstavce
  • Kefa na žehlenie vlasov má 2 nastavenia rýchlosti a 2 úrovne teploty
  • Žehliaca kefa disponuje funkciou studeného vzduchu
  • Pýši sa výkonným motorom a tichým chodom
  • Iónová technológia sa postará o hladké a lesklé vlasy
  • Ergonomický dizajn a úzka rukoväť pre jednoduchú a pohodlnú prácu
  • Odnímateľný filter v zadnej časti prístroja
  • Praktický prívodný otočný kábel zamedzujúci krúteniu a zamotávaniu

Jednoduchá obsluha žehliacej kefy BaByliss AS125E

Žehliaca kefa na vlasy BaByliss disponuje funkciou studeného vzduchu pre hladké, lesklé a prirodzené vlasy. Iónová technológia sa zase postará o hladké a lesklé vlasy. Oceníte predovšetkým ergonomický dizajn a úzku rukoväť, s ktorou sa ľahko a pohodlne pracuje. Na predĺženie životnosti žehliacej kefy je nutné pravidelne čistiť odnímateľný filter v zadnej časti prístroja od nahromadeného prachu.

Dokonalý účes v priebehu niekoľkých okamihov

Pomocou žehliacej kefy BaByliss vytvoríte dokonalý účes pomocou dvoch výmenných nadstavcov. Vyberať si môžete medzi 38 mm teplovzdušnou kefou na ľahké vyhladenie alebo vyfúkanie účesu bez poškodenia vlasov a mäkkou 20 mm kefou na suché alebo vlhké vlasy, ktorá je ideálna na tvorbu vlnitého účesu. Nechýba ani hlava na vysúšanie vlasov. Na záver použite funkciu studeného vzduchu, ktorá sa postará o fixáciu vášho účesu.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon
1 200 W Hotovo!

Ostatné

Dĺžka prívodného kábla
1,8 m Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BaByliss AS125E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BaByliss AS125E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BaByliss AS125E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BaByliss AS125E. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BaByliss AS125E.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií