Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

BaByliss C419E

Zobraziť katalóg
BaByliss C419E
Kulma na vlasy automatická, priemer 19 mm, materiál keramika, max. teplota 200 °C, automatické vypnutie a studený hrot, počet teplôt 3, dĺžka prívodného kábla 1.85 m, farba čierna a zlatá
Kód:  BAKNV670 Produktové číslo:  C419E

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BaByliss C419E

Premýšľate o zmene imidžu? Čo takto vlny? Automatická kulma na kučery BABYLISS patrí k výbave žien všetkých vekových kategórií, ktoré si vo vlasoch chcú vyčariť účes plný zvlnených kučier, kedykoľvek si len spomenú. Táto spoľahlivá kamoška vyniká ľahšou a pohodlnejšou obsluhou, než je to pri klasickej kulme. Pramene natočí sama. Vďaka tejto možnosti si veľmi jednoducho vyčarujete tvarovo dokonalé vlny natočené rovnomerne po celej dĺžke. Rozmer hlavy 19 mm značí, že patrí medzi tzv. široké kulmy, ktoré ocenia hlavne dlhovlásky. Srdcom kulmy je inovatívny povrch z keramiky, tá je veľmi šetrná k vlasovým vláknam, preto citlivo nakulmuje aj vlasy veľmi jemné alebo vysušené. Aby ste si poistili, že výsledok bude ohromujúci, je potrebné zvoliť optimálnu teplotu podľa toho, aký typ vlasov máte a v akej sú kondícii. Na výber sú 3 teplotné stupne, ktoré dosiahnu až 200 °C. Poddajným a jemným vlasom vyhovuje nižšia teplota, ale husté vlasy sa lepšie tvarujú až pri vyšších teplotách.

Rozhodujúce funkcie kulmy BaByliss C419E

  • Automatická kulma na vlasy na precízne vlny
  • Materiál kulmy na vlasy: keramika
  • Studený hrot zaistí komfortnú a bezpečnú obsluhu
  • Regulácia teploty podľa typu vlasov až do 200 °C
  • Počet voliteľných teplôt dokopy: 3
  • Automatické vypnutie kulmy v prípade nečinnosti
  • Jednoduchá obsluha kulmy

Inteligentné funkcie pre komfortnú obsluhu kulmy BaByliss C419E

Príjemným prekvapením kulmy na vlasy je tiež studený hrot, vďaka ktorému je špička hlavice studená, zabraňuje tak popáleniu a uľahčuje celkovú manipuláciu s kulmou. S pomocou poistky automatického vypnutia sa už nemusíte báť okamihu, že pri rannom zhone zabudnete kulmu vytiahnuť zo zástrčky. Sama sa po určitom čase šikovne vypne. Na váš komfort myslí aj prívodný kábel, ktorý je dlhý 1,85 m, umožňuje teda dostatočnú voľnosť pohybu. Za zmienku rozhodne stojí aj elegantný dizajn, s ktorým sa bude kulma na vlasy vynímať v každom interiéri.

Parametre a špecifikácia

Typ
Automatická Hotovo!
Materiál
Keramika Hotovo!
Počet teplôt
3 Hotovo!
Max. teplota
200 °C Hotovo!
Dĺžka prívodného kábla
1,85 m Hotovo!

Typ

Typ
Automatická Hotovo!

Vlastnosti

Materiál
Keramika Hotovo!
Počet teplôt
3 Hotovo!
Max. teplota
200 °C Hotovo!
Dĺžka prívodného kábla
1,85 m Hotovo!
Priemer
19 mm Hotovo!

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie a príslušenstvo
Automatické vypnutie, Studený hrot Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Zlatá Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BaByliss C419E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BaByliss C419E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BaByliss C419E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BaByliss C419E. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BaByliss C419E.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií