AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

BaByliss C425E

Zobraziť katalóg
BaByliss C425E
Kulma na vlasy automatická, priemer 25 mm, materiál keramika, max. teplota 200 °C, automatické vypnutie a studený hrot, počet teplôt 3, dĺžka prívodného kábla 1.85 m, farba čierna a zlatá
Kód:  BAKNV663 Produktové číslo:  C425E

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BaByliss C425E

Konečne vzdušné vlny skoro bez práce. Automatická kulma na kučery BABYLISS nechýba v kozmetickej výbave žien všetkých vekových kategórií, ktoré rady experimentujú s vlasmi a milujú, keď si môžu vyčarovať príťažlivé lokne, kedykoľvek si len spomenú. Táto spoľahlivá kamoška uspokojí aj náročných používateľov, pretože prameň namotá automaticky a všetku prácu spraví za vás. Výsledkom sú rovnomerné vlny od korienkov až ku končekom. Rozmer hlavy 25 mm znamená, že náleží k širokým kulmám na vlasy, ktorým najlepšie sedí práca na dlhých vlasoch. Kulma na vlasy dostala do vienka inovatívny povrch z keramiky, tá sa vyznačuje maximálnou šetrnosťou k ošetrovaným vlasom a vlasy tiež pri kulmovaní rovno uhladzuje. Aby ste si poistili, že výsledok bude vždy dokonalý, zvoľte správnu teplotu kulmy podľa stavu vašich vlasov. V ponuke kulmy sú 3 teplotné stupne, ktoré dosiahnu až 200 °C. Ak máte jemnejšie vlasy, vystačíte si s nižšou teplotou, naopak pri nepoddajných vlasoch je potrebné navoliť teplotu vyššiu.

Významné vlastnosti kulmy BaByliss C425E

  • Automatická kulma na vytvorenie dokonalých vĺn
  • Kvalitný materiál kulmy na vlasy: keramika
  • Studený hrot na bezpečnú a pohodlnú obsluhu
  • Jednoduchá regulácia teploty do 200 °C
  • Počet voliteľných teplôt dokopy: 3
  • Bezpečnostná poistka vo forme automatického vypnutia
  • Jednoduchá obsluha kulmy

Do detailu vyladená kulma na vlasy BaByliss C425E

Obrovskou prednosťou je tiež studený hrot, vďaka ktorému je povrch špičky hlavice studený a manipulácia s kulmou je tak ľahšia. Vďaka inteligentnej funkcii automatického vypnutia už sú navyše nepodstatné všetky obavy, že kulma zostane nedopatrením zapnutá. Sama sa po nejakom čase automaticky vypne. Na stabilný komfort myslí aj elektrický kábel, má totiž 1,85 m, takže umožňuje dostatočnú voľnosť pohybu. Bez povšimnutia nemožno ponechať ani pekný vzhľad lokňovacej kulmy, s ktorým bude kulma pestrým doplnkom vašej kúpeľne.

Parametre a špecifikácia

Typ
Automatická Hotovo!
Materiál
Keramika Hotovo!
Počet teplôt
3 Hotovo!
Max. teplota
200 °C Hotovo!
Dĺžka prívodného kábla
1,85 m Hotovo!

Typ

Typ
Automatická Hotovo!

Vlastnosti

Materiál
Keramika Hotovo!
Počet teplôt
3 Hotovo!
Max. teplota
200 °C Hotovo!
Dĺžka prívodného kábla
1,85 m Hotovo!
Priemer
25 mm Hotovo!

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie a príslušenstvo
Automatické vypnutie, Studený hrot Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Zlatá Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BaByliss C425E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BaByliss C425E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BaByliss C425E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BaByliss C425E. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BaByliss C425E.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií