AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

BaByliss C432E

Zobraziť katalóg
BaByliss C432E
Kulma na vlasy automatická, priemer 32 mm, materiál keramika, max. teplota 200 °C, automatické vypnutie a studený hrot, počet teplôt 3, dĺžka prívodného kábla 1.85 m, farba čierna a zlatá
Kód:  BAKNV656 Produktové číslo:  C432E

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BaByliss C432E

Konečne romantické vlny skoro bez práce. Automatická kulma BABYLISS hrá dôležitú úlohu v živote žien všetkých vekových kategórií, ktoré milujú a chcú mať krásne vlnité lokne bez toho, aby kvôli tomu museli chodiť do salóna krásy. Táto praktická kamoška vám ušetrí množstvo námahy aj energie, pretože si prameň vlasov namotá sama. Pomocou tejto technológie tak hravo vytvoríte precízne vlny a to kedykoľvek sa vám zachce. Veľkosť hlavy 32 mm signalizuje, že náleží medzi široké kulmy, ktoré sú optimálne hlavne na úpravu dlhých vlasov. Moderný povrch kulmy na vlasy je vyrobený z keramiky, ktorá sa vyznačuje veľkou šetrnosťou k ošetrovaným vlasom a súčasne ich pri kulmovaní uhladzuje. Ak má byť celkový efekt plne vyhovujúci, navoľte si tiež tú správnu teplotu podľa aktuálneho stavu vlasov a typu vlasov. V ponuke kulmy na vlasy sú 3 teploty, ktoré v maxime dosiahnu až 200 °C. Ak máte jemnejšie vlasy, stačí nižšia teplota, zatiaľ čo husté, ťažké vlasy si žiadajú teploty vyššie.

Základné parametre kulmy BaByliss C432E

  • Automatická kulma na vlasy na oslnivo vlnitý účes
  • Materiál: keramika
  • Studený hrot na bezpečnú prácu
  • Regulácia teploty podľa typu vlasov až do 200 °C
  • Počet voliteľných teplôt dokopy: 3
  • Automatické vypnutie kulmy v prípade nečinnosti
  • Ľahká práca s kulmou

Bezpečnostné funkcie kulmy BaByliss C432E

Čo pri tejto kulme určite uvítate, je tiež studený hrot, vďaka ktorému je špička hlavice chladná, bráni tak spáleniu kože a manipulácia s kulmou je potom komfortná a bezpečná zároveň. S poistkou vo forme automatického vypnutia už nemusíte myslieť na to, že opustíte byt a necháte kulmu na vlasy zapnutú. Vie totiž, že sa má po nejakom čase nečinnosti sama vypnúť. Obmedzovať vás nebude ani prívodný kábel, je totiž dlhý 1,85 m, takže umožňuje dostatočnú voľnosť pohybu. Bez povšimnutia nezostane ani pekný dizajn, ktorý z kulmy robí štýlový doplnok každej kúpeľne.

Parametre a špecifikácia

Typ
Automatická Hotovo!
Materiál
Keramika Hotovo!
Počet teplôt
3 Hotovo!
Max. teplota
200 °C Hotovo!
Dĺžka prívodného kábla
1,85 m Hotovo!

Typ

Typ
Automatická Hotovo!

Vlastnosti

Materiál
Keramika Hotovo!
Počet teplôt
3 Hotovo!
Max. teplota
200 °C Hotovo!
Dĺžka prívodného kábla
1,85 m Hotovo!
Priemer
32 mm Hotovo!

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie a príslušenstvo
Automatické vypnutie, Studený hrot Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Zlatá Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BaByliss C432E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BaByliss C432E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BaByliss C432E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BaByliss C432E. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BaByliss C432E.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií