AlzaBoxy Q1 alzaplus segmenty sda v2

BaByliss C619E

Zobraziť katalóg
BaByliss C619E
Kulma na vlasy automatická, priemer 19 mm, materiál keramika, max. teplota 210 °C, automatické vypnutie a studený hrot, počet teplôt 6, farba čierna
Kód:  BAKNV632 Produktové číslo:  C619E

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BaByliss C619E

Konečne úžasné vlny na prvý pokus. Automatická kulma na vlasy BABYLISS je základným kameňom kozmetickej výbavy u žien, ktoré nebavia rovné vlasy a chcú si vytvoriť príťažlivé lokne, či už doma alebo na cestách. Táto užitočná pomocníčka uspokojí aj náročných používateľov, pretože prameň namotá automaticky a všetku prácu spraví za vás. Vďaka tejto možnosti si veľmi jednoducho vyčarujete úplne krásne vlny a to omnoho efektívnejšie než s bežnou kulmou. Veľkosť hlavice 19 mm ju radí k tvz. širokým kulmám, ktoré si výborne rozumejú s dlhými vlasmi. Kulma na vlasy dostala do vienka kvalitný povrch z keramiky, ktorá je známa svojou šetrnosťou k vlasom, preto sa ju nemusíte báť použiť, ani keď máte jemnejšie vlasy. Aby bol celkový výsledok vždy bezchybný, nastavte si tiež preferovanú teplotu nielen podľa typu, ale aj podľa stavu vlasov. Prístroj má 6 teplôt, ktoré dosiahnu až 210 °C. Jemným vlasom postačuje nižšia teplota, naopak, tvrdšie vlasy sa dobre tvarujú pri vyšších teplotách.

Základné prednosti kulmy na vlasy BaByliss C619E

  • Automatická kulma na vytvorenie dokonalých vĺn
  • Materiál kulmy na vlasy: keramika
  • Studený hrot zaistí pohodlnú a bezpečnú obsluhu
  • Regulácia teploty až do 210 °C
  • Počet voliteľných teplôt: 6
  • Automatické vypnutie po určitom čase nečinnosti
  • Ľahké ovládanie

Veľkým plusom je určite studený hrot, ktorý bráni popáleniu pokožky a kulmu tak lepšie chytíte do ruky. S poistkou vo forme automatického vypnutia ani u chronických zábudlivcov nehrozí, že opustíte dom bez toho, aby ste kulmu vypli. Keby sa tak stalo, vypne sa po istom čase sama.

Parametre a špecifikácia

Typ
Automatická Hotovo!
Materiál
Keramika Hotovo!
Počet teplôt
6 Hotovo!
Max. teplota
210 °C Hotovo!
Priemer
19 mm Hotovo!

Typ

Typ
Automatická Hotovo!

Vlastnosti

Materiál
Keramika Hotovo!
Počet teplôt
6 Hotovo!
Max. teplota
210 °C Hotovo!
Priemer
19 mm Hotovo!

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie a príslušenstvo
Automatické vypnutie, Studený hrot Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BaByliss C619E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BaByliss C619E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BaByliss C619E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BaByliss C619E. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BaByliss C619E.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií