Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BaByliss C632E

Zobraziť katalóg
BaByliss C632E
Kulma na vlasy priemer 32 mm, materiál keramika, max. teplota 210 °C, automatické vypnutie a studený hrot, počet teplôt 6, farba čierna a fialová
Kód:  BAKNV496 Produktové číslo:  C632E

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BaByliss C632E

Konečne úžasné vlny. Kulma BABYLISS sa stane dôležitou pomôckou tých žien, ktoré chcú dať zbohom fádnym rovným vlasom a vytvoriť si zvodné lokne či kučery, kedykoľvek si len spomenú. Rozmer hlavy 32 mm znamená, že náleží k širokým kulmám na vlasy, ktoré sa uplatnia najmä na dlhých vlasoch. Srdcom kulmy na vlasy je kvalitný povrch z keramiky, s ktorou máte záruku šetrného prístupu k vlasom, každý prameň kulmuje na rovnakú teplotu a nedochádza tak k teplotným výkyvom, ktoré vlasom škodia. Aby bol výsledný efekt vždy dokonalý, je nutné zvoliť optimálnu teplotu podľa aktuálneho stavu vlasov a ich typu. Prístroj ponúka 6 teplotných stupňov, ktoré dosiahnu až 210 °C. Poddajné a jemné vlasy dobre reagujú pri nižšej teplote, naopak, husté vlasy sa prispôsobia až pri vyššej teplote.

  • Kvalitný materiál: keramika
  • Studený hrot zaistí pohodlnú a bezpečnú obsluhu
  • Možnosť nastaviť teplotu do 210 °C
  • Počet voliteľných teplôt: 6
  • Automatické vypnutie kulmy v prípade nečinnosti

Čím vás táto kulma príjemne prekvapí, je studený hrot, vďaka ktorému je špička hlavice chladná a kulmu tak môžete bezpečne uchopiť. Vďaka zabudovanej funkcii automatického vypnutia ani u chronických zábudlivcov nehrozí, že opustíte byt a necháte kulmu zapnutú. Je nastavená tak, že sa po určitom čase vypne sama.

Parametre a špecifikácia

Materiál
Keramika Hotovo!
Počet teplôt
6 Hotovo!
Max. teplota
210 °C Hotovo!
Priemer
32 mm Hotovo!
Funkcie a príslušenstvo
Automatické vypnutie, Studený hrot Hotovo!

Vlastnosti

Materiál
Keramika Hotovo!
Počet teplôt
6 Hotovo!
Max. teplota
210 °C Hotovo!
Priemer
32 mm Hotovo!

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie a príslušenstvo
Automatické vypnutie, Studený hrot Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Fialová Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BaByliss C632E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BaByliss C632E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BaByliss C632E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BaByliss C632E. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BaByliss C632E.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií