AP+ nový vizuál Guzzanti

BABYLISS D372E

Zobraziť katalóg
BABYLISS D372E
Fén na vlasy príkon 2000 W, 3 teploty, 2 rýchlosti, tvarovacia koncovka, difuzér, vyberateľný filter, navíjací kábel
Kód:  BAFV002 Produktové číslo:  41005498

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BABYLISS D372E

Pri snahe o upratanie fénu zápasíte s napájacím káblom ako s chobotnicou? Vyriešte to veľmi elegantne s fénom na vlasy, ktorý pomocou jediného tlačidla kábel navinie. Uloženie fénu sa stane otázkou okamihu. Oslní vás však už samotný proces sušenia vlasov, pretože vysoký príkon fénu zaručuje ohromujúci sušiaci účinok. Vzduch vystupujúci z fénu sa pohybuje rýchlosťou 75 km/h a rozložiť ho môžete do 2 rýchlostí. Teplotu ľahko prispôsobíte jemným vlasom aj nepoddajným kučerám trojstupňovou reguláciou. Na zafixovanie finálneho účesu však oceníte funkciu studeného vzduchu. Spríjemnite si aj tak bežnú činnosť, ako je fénovanie vlasov a zároveň sa zbavte prebytočných káblov. 

Kľúčové vlastnosti

  • Výnimočne vysoký príkon 2 000 W
  • Navíjanie kábla po stlačení jediného tlačidla
  • Kombinácia 2 rýchlostí a 3 teplôt
  • Difuzér a koncentrátor pre tvarovanie účesu
  • Funkcia studeného vzduchu účes zafixuje
  • Ergonomické držadlo a elegantný dizajn

Vysuší aj vytvaruje účes

Fén vám zaistí extra rýchle vysušenie vlasov, čo oceníte najmä v zhonom naplnených ránach. Ak ho použijete v kombinácii s úzkou hubicou so šírkou iba 13 mm, dokonale nasmerujete vzduch a môžete tvarovať svoj účes či uhladenie kučier. Chcete jednoducho navýšiť objem vlasov? Využite difuzér, s ním v okamihu vykúzlite prirodzene vyzerajúce vlny. 

 

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň. Zaujimalo by ma co dokaze fen za 13990€. Ma nejake specialne funkcie pripadne ci je v cene predplatne nejakej kadernicky povedzme na 1 rok? Intenzivne rozmyslam nad jeho kúpou len mi ešte neschválili pozicku.

Diskusia a poradňa k BABYLISS D372E
Príslušenstvo pre BABYLISS D372E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BaByliss D372E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BABYLISS D372E.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií