AD homeoffice BRAhs00

BABYLISS G711PE

Zobraziť katalóg
BABYLISS G711PE
1,0 1 hodnotení
Epilátor a zastrihávač, dvojitá epilačná hlava so 60 pinzetami, Wet&dry pre použitie pod vodou, intenzívne svetlo
Kód:  BAEP003 Produktové číslo:  G711PE

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BABYLISS G711PE

Dokonale hladká pokožka je vaším snom? S epilátorom od značky Babyliss vás od tohto sna už nebude nič deliť. Vaša pokožka bude po celé týždne tak zamatová, že budete mať chuť sa jej neustále dotýkať. Epilátor vás oslní svojimi 60 pinzetami dômyselne rozmiestnenými do dvoch hláv, ktorým už pri prvom ťahu neunikne ani ten najmenší chĺpok.

Efektívnemu odstraňovaniu chĺpkov pomáha aj vstavané osvetlenie, pod jeho pôsobením vám nič neunikne. Epilátor prináša aj skvelú alternatívu v podobe použitia v sprche. Pokožka v takom prostredí úpravu zvláda oveľa lepšie a celý proces je oveľa príjemnejší. Hodí sa tak pre nováčikov v oblasti epilácie aj pre citlivú pokožku. 

Kľúčové vlastnosti

  • Wet & Dry pre suché i mokré použitie
  • Technológia V-Capture so 60 pinzetami zachytí chĺpky už od dĺžky 0,5 mm
  • Zabudovanému osvetleniu neunikne žiadny chĺpok
  • Dlhá akumulátorová prevádzka až 40 minút
  • Dvojstupňová regulácia rýchlosti
  • Nadstavec so zastrihávačom
  • Praktická taška skladovania

Jemná epilácia

Uprednostňujete bezbolestné odstraňovanie chĺpkov? Epilátor od značky Babyliss zmierňuje nepríjemné pocity, ktoré tento proces zvyčajne sprevádza. Masážne valčeky pokožku uvoľnia, takže vytrhnutie chĺpku sotva pocítite. Navoliť si môžete tiež z dvoch rýchlostí epilácie. Čo však určite oceníte, je možnosť vykonávať epiláciu rovno pri kúpeli. Vďaka teplej vode sa v tele uvoľnia prirodzené tlmiče bolesti a pokožka sa príjemne uvoľní. Pri pravidelnom používaní pokožka reaguje oveľa lepšie a navyše nové chĺpky rastú čoraz jemnejšie. Epilácia sa tak stane prakticky bezbolestnou. Doprajte si dlhodobo pocit zvodne hladkých nôh.

Sú miesta, kam si s mohutnou silou 60 pinziet netrúfate? Využite nadstavec pre citlivé miesta, s ním bude aj taká úloha ľahko uskutočniteľná. Tešiť sa môžete aj na nadstavec s funkciou zastrihávača. 

Na nič nečakajte

Máte obavy, že budete musieť nechať chĺpky nepekne dorásť, aby ich pinzety epilátora zachytili? Žiadne strnisko vás nečaká, vďaka technológii V-Capture si epilátor poradí už s tými najmenšími chĺpkami veľkosti zrnka piesku. Stáva sa tak oveľa účinnejším, než epilácia voskom. Tým, že chĺpky odstraňuje už od korienka, trvá približne 4 týždne, než znovu dorastú. Po celú tú dobu si vy budete užívať dokonale hebkú pokožku bez nutnosti akéhokoľvek zásahu. 

 

Parametre a špecifikácia

Počet nadstavcov
1 Hotovo!
Počet pinziet
60 Hotovo!
Počet rýchlostí
2 Hotovo!
Napájanie
Akumulátor Hotovo!

Vybavenie a funkcie

Počet nadstavcov
1 Hotovo!

Vlastnosti

Počet pinziet
60 Hotovo!
Počet rýchlostí
2 Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Akumulátor Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Minulý týden jsem si koupila epilátor BaByliss Duoflex 770 (prodej byl ukončen, takže už k němu není diskuze). Dle návodu jsem ho nechala 16hod nabíjet a když jsem ho pak chtěla použít, vydržel cca 5-10minut a pak se vypnul. Znamená to, že je vadná baterie? Předtím jsem měla epilátor od jiné značky a už po prvním nabití stačil minimálně na jedno oholení... Co s tím?

Diskusia a poradňa k BABYLISS G711PE
Príslušenstvo pre BABYLISS G711PE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Babyliss G711PE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Epilator BABYLISS G711PE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Babyliss G711PE.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií