alzaplus segmenty sda v2

BABYLISS G973PE

Zobraziť katalóg
BABYLISS G973PE
IPL epilátor IPL+holiaci strojček, lampa Quartz Technology Lifetime 300 000 zábleskov, sieťové pripojenie nie je potreba dobíjať počas epilácie, taška
Kód:  BAEP001 Produktové číslo:  41005089

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BABYLISS G973PE

Zbavte sa nechcených chĺpkov naozaj na dlho a bezbolestne. S najmodernejšou technológiou v podobe intenzívneho pulzného svetla (IPL) už nemusíte voliť medzi iba chvíľkovým a nepríjemne bolestivým riešením, navyše všetko zvládnete ľahko v pohodlí domova. Epilátor od značky Babyliss je kompatibilný s piatimi fototypmi pleti a neprepúšťa škodlivé UV žiarenie.

Lampa je konštruovaná na neskutočnú výdrž 200 000 zábleskov, takže zaručuje naozaj dlhú životnosť. K tomu sa epilátor napája priamo zo siete, energia vám počas procedúry určite nedôjde. S komfortným aplikačným okienkom s plochou 3 cm2 je epilácia otázkou len niekoľkých minút. Doprajte si výhody najúčinnejšej metódy epilácie a získajte zamatovo hladkú pokožku.  

Kľúčové vlastnosti

  • Bezbolestná epilácia na všetkých častiach tela
  • Voľba intenzity impulzov podľa fototypu pleti
  • Prakticky doživotný výdrž lampy - 200 000 zábleskov
  • Veľké aplikačné okienko 3 cm2
  • Tvárový nástavec pre tvár, bradu a hornú peru
  • Súčasťou tiež holiaci strojček a taška
  • Pohodlne sa drží vďaka ergonomickej rukoväti a nízkej váhe
  • Sieťová prevádzka

Ošetríte s ním každú časť

Jeden prístroj na celé telo? Je to tak, tento epilátor môžete použiť ako na tvárové partie, podpazušie, nohy tak aj oblasť bikín. Chĺpky odstraňuje pôsobením svetelných zábleskov, ktoré nimi prestupujú vďaka prítomnosti pigmentu. Pre dosiahnutie čo najlepších výsledkov pred prvou aplikáciou chĺpky ohoľte, skvele sa na to hodí holiaci strojček v balení. Metóda je preto účinná pre čierne, hnedé a tmavo blond chĺpky a pozastavuje ich rast.  

Šité vám na mieru

Nastavte si intenzitu pulzného svetla presne pre vašu farbu pokožky. Vďaka ergonomickému tvaru rukoväti sa epilátor veľmi pohodlne drží. Ušetrite svoj čas vynechaním nekončiacich procedúr odstraňovania chĺpkov, ktorých výsledky netrvajú dlho. Ani nie je nutné utrácať vysoké sumy za kozmetické salóny, jednoducho sa radujte z hladkej pokožky po celé mesiace. 

Poznámka:
» Všetky IPL epilátory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BABYLISS G973PE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Babyliss G973PE.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií