Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BABYLISS PRO Žehlička na vlasy TI-IONIC EP TECHNOLOGY BAB2091EPE

Zobraziť katalóg
BABYLISS PRO Žehlička na vlasy TI-IONIC EP TECHNOLOGY BAB2091EPE
5 1 hodnotení
Žehlička na vlasy materiál doštičiek keramika, povrchová úprava doštičiek keramická, šírka doštičiek 28 mm, rozsah teplôt 150 °C–230 °C, špeciálne funkcie žehličky: rýchlonahrievanie, regulácia teploty, flexibilný kábel a ionizácia, nepodsvietený displej, príkon 70 W, dĺžka prívodného kábla 2.7 m, farba sivá
Kód:  BABZVL03 Produktové číslo:  BAB2091EPE

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BABYLISS PRO Žehlička na vlasy TI-IONIC EP TECHNOLOGY BAB2091EPE Predaj skončil

BABYLISS PRO Žehlička na vlasy TI-IONIC EP TECHNOLOGY BAB2091EPE

Túžite po naozaj perfektnom účese? S profesionálnou žehličkou s ionizáciou ho zvládnete ľahko a rýchlo. PRO TI-IONIC Babyliss bola vyrobená najnovšími technológiami, vďaka ktorým získate dokonale hladké a lesklé pramene vlasov jedným ťahom. Vďaka špeciálnym keramickým doštičkám, ktoré sú 3× tvrdšie, odolnejšie a hladšie, budete mať vlasy skvele a dlhodobo narovnané.  

Hlavné prednosti

  • Extra veľké plochy doštičiek 28 × 110 mm s EP TECHNOLOGY 5.0
  • Ionizačný systém
  • Ovládanie pomocou prepínača vypnuté/zapnuté
  • Okamžité zahriatie
  • Zobrazenie teplotného stupňa
  • Otočná šnúra je dlhá 2,7 m
  • 5 polôh pre nastavenie teploty

Jedinečná technológia

Pri nahrievacích doskách je vrstva kovových častíc obdržaných elektrogalvanizáciou, čo je technický postup podobný metóde používanej v klenotníctve. Sú odolné voči vysokým teplotám a teplo je rovnomerne rozvádzané po celom povrchu dosiek. Vzniká tak menej trenia a používanie žehličky je teda šetrnejšie.
Žehlička obsahuje vykurovací keramický systém so samočinnou reguláciou najnovšej technológie Advanced Heat Management System, ktorý umožňuje presnú a plynulú elektronickú kontrolu teploty. Vďaka tomu je možné okamžité zahriatie prístroja, dosiahnutie veľmi vysokej teploty, zabezpečenie teplotnej stability s presnosťou 0,5 °C, veľmi vysoká reaktivitu a regeneračná schopnosť.
IÓNOVÁ TECHNOLÓGIA – vlasy sú od prírody nabité kladne. Počas vysúšanie sa tento kladný náboj zvyšuje, vytvára statickú elektrinu, ktorá tlačí na vlasové šupiny a tie sa od seba vzďaľujú. Povrch vlasov sa tak stáva hrubší a vzhľad matnejší. Záporné ióny vyvíjané žehličkou neutralizujú kladný náboj a odstránia z vlasov všetku statickú elektrinu. Vlasy sú teda pružné, lesklé a ľahko sa upravujú.

Nastavenie teploty pre vaše vlasy

1 – 150 °C - farbené alebo jemné vlasy
2 – 170 °C - normálne vlasy
3 – 190 °C - husté vlasy
4 – 210 °C - kučeravé vlasy
5 – 230 °C - veľmi kučeravé vlasy

 

Parametre a špecifikácia

Materiál žehliacej plochy
Keramika Hotovo!
Šírka doštičiek
28 mm Hotovo!
Max. teplota
230 °C Hotovo!
Min. teplota
150 °C Hotovo!

Vlastnosti

Materiál žehliacej plochy
Keramika Hotovo!
Šírka doštičiek
28 mm Hotovo!
Max. teplota
230 °C Hotovo!
Min. teplota
150 °C Hotovo!
Príkon
70 W Hotovo!

Ostatné

Dĺžka prívodného kábla
2,7 m Hotovo!
Farba
Sivá Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BABYLISS PRO Žehlička na vlasy TI-IONIC EP TECHNOLOGY BAB2091EPE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BaByliss PRO Žehlička na vlasy TI-IONIC EP TECHNOLOGY BAB2091EPE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BABYLISS PRO TI-IONIC EP TECHNOLOGY BAB2091EPE Glätteisen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BABYLISS PRO TI-IONIC EP TECHNOLOGY BAB2091EPE Glätteisen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BaByliss PRO TI-IONIC EP TECHNOLOGY hajvasaló BAB2091EPE.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií