PET AlzaBoxy Q1

BaByliss ST420E

Zobraziť katalóg
BaByliss ST420E
Žehlička na vlasy materiál doštičiek keramika, povrchová úprava doštičiek keramická, šírka doštičiek 25 mm, rozsah teplôt 180 °C–235 °C, špeciálne funkcie žehličky: plávajúce žehliace dosky, rýchlonahrievanie, regulácia teploty, flexibilný kábel, svetelná signalizácia prevádzky, zámok a automatické vypnutie, podsvietený displej, dĺžka prívodného kábla 1.85 m, farba čierna a zlatá
Kód:  BAZNV618 Produktové číslo:  ST420E

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BaByliss ST420E

Jedinečný účes ako od profesionála s vlasovou žehličkou BaByliss ST420E. Žehliace doštičky s keramickým povrchom dobre rozvádzajú teplo po povrchu a tým zaistia úpravu vlasov bez poškodenia. Pohyblivé žehliace dosky sú šetrné k vlasom, ich tlak je rozložený rovnomerne. Teplotu je možné navoliť od 180 °C až do 235 °C, takže si žehličku prispôsobíte ľubovolnému typu vlasov. Používateľský komfort, ale aj väčšie bezpečie zaistí napríklad vlastný displej.

Hlavné prednosti žehličky na vlasy BaByliss ST420E

  • Keramické doštičky ochránia vlasy pred poničením vďaka rovnomernému rozvádzaniu tepla
  • Rozsah teplôt: 180 °C – 235 °C
  • Typ displeja žehličky na vlasy: podsvietený displej
  • Voľne uložené žehliace doštičky žehličky na vlasy rovnomerne rozvádzajú tlak na vlasy
  • Špeciálne funkcie: Plávajúce žehliace dosky, Rýchlonahrievanie, Regulácia teploty, flexibilný kábel, Svetelná signalizácia prevádzky, Zámok a automatické vypnutie

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Displej
Podsvietený displej Hotovo!
Funkcie
Rýchlonahrievanie, Regulácia teploty, Svetelná signalizácia chodu, Automatické vypnutie Hotovo!

Ostatné

Dĺžka prívodného kábla
1,85 m Hotovo!
Farba
Čierna, Zlatá Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BaByliss ST420E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BaByliss ST420E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BaByliss ST420E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BaByliss ST420E. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BaByliss ST420E.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií