BaByliss ST440E

Zobraziť katalóg
BaByliss ST440E
Žehlička na vlasy materiál doštičiek keramika, povrchová úprava doštičiek keramická, šírka doštičiek 24 mm, rozsah teplôt 160 °C–235 °C, špeciálne funkcie žehličky: plávajúce žehliace dosky, rýchlonahrievanie, regulácia teploty, vhodná aj na tvorbu vĺn, flexibilný kábel, zámok, ionizácia a automatické vypnutie, podsvietený displej, dĺžka prívodného kábla 1.85 m, farba čierna a zlatá
Kód:  BAZNV441 Produktové číslo:  ST440E

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BaByliss ST440E

Prekvapte dokonalým účesom ako od kaderníka s žehličkou na vlasy BaByliss ST440E, s ktorou zvládnete vlny aj rovné vlasy. Keramické žehliace doštičky dobre rozvádzajú teplo po povrchu a úprava je vďaka tomu k vlasom veľmi šetrná. Žehliace doštičky s pohyblivým uložením zabránia poškodeniu vlasov, keďže na ne vyvíjajú rovnomerný tlak. Teplotné nastavenie má škálu od 160 °C až do 235 °C, takže je žehlička vhodná pre viac typov vlasov. Najmenšia možná teplota 160 °C umožňuje žehliť aj veľmi jemné vlasy bez toho, aby hrozilo ich spálenie. Bezpečné a komfortné žehlenie zvýši napríklad informatívny displej.

Zásadné vlastnosti žehličky na vlasy BaByliss ST440E

  • Keramické žehliace doštičky umožňujú narovnať vlasy bez mechanického poškodenia
  • Rozsah teplôt: 160 °C – 235 °C
  • Typ displeja žehličky na vlasy: podsvietený displej
  • Ionizácia pre vlasy bez elektrizovania
  • Plávajúce žehliace doštičky žehličky na vlasy pôsobia na vlasy rovnomerným tlakom
  • Zvládne aj plážové vlny
  • Špeciálne funkcie žehličky na vlasy: Plávajúce žehliace dosky, Rýchlonahrievanie, Regulácia teploty, Vhodná aj na tvorbu vĺn, flexibilný kábel, Zámok, Ionizácia a automatické vypnutie

Žehlička na vlasy BaByliss ST440E s ionizačným efektom

Žehlička na vlasy BaByliss ST440E vysiela záporne nabité ióny, ktoré eliminujú statickú elektrinu a zabránia tak elektrizovaniu vlasov. Vlasy dostanú pôsobivý lesk a hebkosť. Ionizácia má k tomu všetkému ešte dobrý vplyv na hydratáciu vlasov, takže sa žehlením toľko nevysúšajú a nepoškodzujú.

Parametre a špecifikácia

Ostatné

Dĺžka prívodného kábla
1,85 m Hotovo!
Farba
Čierna, Zlatá Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

DD, stále se posouval termín dodání a nyní je napsáno, že je zboží nedostupné. Co to znamená? Děkuji

Diskusia a poradňa k BaByliss ST440E
Príslušenstvo pre BaByliss ST440E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BaByliss ST440E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BaByliss ST440E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BaByliss ST440E. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BaByliss ST440E.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií