PET alzaplus segmenty sda v2

BaByliss ST460E

Zobraziť katalóg
BaByliss ST460E
Žehlička na vlasy materiál doštičiek keramika, povrchová úprava doštičiek keramická, šírka doštičiek 35 mm, rozsah teplôt 160 °C–235 °C, špeciálne funkcie žehličky: plávajúce žehliace dosky, rýchlonahrievanie, regulácia teploty, flexibilný kábel, ionizácia a automatické vypnutie, podsvietený displej, farba čierna a ružová
Kód:  BAZNV601 Produktové číslo:  ST460E

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BaByliss ST460E

Oslňte účesom ako od šikovnej kaderníčky s žehličkou na vlasy BaByliss ST460E. Keramické doštičky tejto kvalitnej žehličky na vlasy rovnomerne rozvádzajú teplotu a úprava je vďaka tomu k vlasom veľmi šetrná. Žehliace doštičky sú pohyblivé, takže na vlasy pôsobia rovnomerným tlakom a tým ich chránia. Plynule nastaviteľná teplota má rozsah od 160 °C do 235 °C, takže je dobrá na viac typov vlasov. Najnižšia voliteľná teplota 160 °C vyžehlí aj naozaj veľmi jemné vlasy bez poškodenia. Vysoký štandard bezpečnosti a pohodlia zaistí napríklad malý displej.

Významné parametre žehličky na vlasy BaByliss ST460E

  • Keramické žehliace doštičky neponičia vlasy vďaka dobrému vedeniu tepla
  • Teplotný rozsah: 160 °C – 235 °C
  • Typ displeja: podsvietený displej
  • Ionizátor na hladší a lesklejší účes
  • Plávajúce doštičky žehličky na vlasy rovnomerne rozvádzajú tlak na vlasy
  • Špeciálne funkcie: Plávajúce žehliace dosky, Rýchlonahrievanie, Regulácia teploty, flexibilný kábel, Ionizácia a automatické vypnutie

Žehlička na vlasy BaByliss ST460E s ionizáciou

Žehlička na vlasy BaByliss ST460E vysiela záporne nabité častice, ktoré bráni statickej elektrine vytvoriť elektrizované vlasy. Účes je potom hladký a o poznanie lesklejší. Ionizácia je navyše pozitívna pre hydratáciu vlasov a pri žehlení nebudú príliš suché.

Parametre a špecifikácia

Materiál žehliacej plochy
Keramika Hotovo!
Šírka doštičiek
35 mm Hotovo!
Max. teplota
235 °C Hotovo!
Min. teplota
160 °C Hotovo!

Vlastnosti

Materiál žehliacej plochy
Keramika Hotovo!
Šírka doštičiek
35 mm Hotovo!
Max. teplota
235 °C Hotovo!
Min. teplota
160 °C Hotovo!

Ostatné

Farba
Čierna, Ružová Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BaByliss ST460E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BaByliss ST460E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BaByliss ST460E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BaByliss ST460E. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BaByliss ST460E.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií