AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Ballistic Jewel pre iPhone 7/6S/6

Zobraziť katalóg
Ballistic Jewel pre iPhone 7/6S/6
Puzdro na mobil superľahké, vysoká odolnosť proti pádom/otrasom/nárazom
Kód:  EABA510n5 Produktové číslo:  BA-JW4177-A53

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Ballistic Jewel pre iPhone 7/6S/6

Puzdro Ballistic Jewel ochráni váš iPhone proti poškriabaniu či poškodeniu pri neplánovaných pádoch. Technológia Ballistic chráni nielen rohy telefónu, ale aj zadnú stranu a dokonca displej. Zosilnená vrstva odolného materiálu absorbuje všetky nárazy z prakticky ľubovoľného uhla. Puzdro dokonca dostalo certifikáciu na bezpečný pád z výšky 1,8 m na rovnú plochu. Napriek tomu však vyzerá stále dostatočne elegantne aj vďaka štýlovému výrezu pre logo spoločnosti Apple.

Kľúčové vlastnosti

  • Elegantný dizajn
  • Vysoká absorpcia otrasov - odolá aj pádu z výšky 1,8 m
  • Perfektná ochrana proti poškriabaniu
  • Zosilnené gumové krytie rohov
  • Technológia Lay On Table na ochranu displeja pri položení displeja na rovnú plochu
  • Dostupnosť tlačidiel, konektora a fotoaparátu

Neobmedzí vás žiadnym spôsobom

Ochranný obal Ballistic Jewel je neskutočne ľahký a odolný. Pritom sa zmestí všade tam, kam by sa vošiel aj samotný telefón. Hoci je kryt relatívne veľmi tenký, rovnako ako všetky ostatné ochranné obaly Ballistic, využíva jedinečnú šesťstrannú ochrannú technológiu proti pádom HexTec.

Ďalej je zabezpečený technológiou Ballistic Corners s perfektným zosilneným krytím rohov. Jewel dokazuje, že vysoko odolný obal nemusí vyzerať ako tehla, ale pri využití premyslenej technológie dokáže byť tenký a elegantný. Prepínač na stíšenie, konektory a kamera s bleskom sú chránené zapustením pri kompletnom zachovaní prístupu a funkcionality. 

 

Parametre a špecifikácia

Typ
Zadný kryt Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!

Typ a materiál

Typ
Zadný kryt Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Ballistic Jewel pre iPhone 7/6S/6 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ballistic Jewel pro iPhone 7/6S/6. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ballistic Jewel iPhone 7 / 6S / 6. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ballistic Jewel iPhone 7 / 6S / 6. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ballisztikus Jewel iPhone 7 / 6S / 6.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií