Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

BANANA Pi R2 Router Board

Zobraziť katalóg
BANANA Pi R2 Router Board
Routerboard – CPU ARM Cortex-A7 Quad-Core, GPU Mali450MP4, 2GB DDR3, 2× USB 3.0, micro USB OTG, WLAN, microSD slot, Bluetooth 4.1, HDMI
Kód:  BA106f Produktové číslo:  bananaPi-R2

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BANANA Pi R2 Router Board Predaj skončil

BANANA Pi R2 Router Board

Banana Pi R2 je miniatúrny router board založený na open-source ARM platforme Banana Pi. Podporuje teda množstvo operačných systémov, ako je Android, Debian Linux, Ubuntu Linux, openSuse Linux a systémy bežiace na Raspberry Pi a Cubieboard. Toto šikovné zariadenie môže slúžiť ako štandardný router alebo ako vývojová platforma pre inštaláciu aplikácií, domáca automatizácia, prehrávanie médií a mnoho ďalšieho.

Kľúčové vlastnosti počítača BANANA Pi R2 Router Board

  • Veľmi kompaktné rozmery
  • Kompatibilný so širokou škálou OS
  • V počítači tepe úsporný procesor ARM
  • USB 3.0, micro USB, HDMI, 5 × GLAN + 802.11 WLAN

Miniatúrny open-source router pre domácich majstrov

Základom je štvorjadrový procesor ARM Cortex-A7, ktorému sekunduje grafický čip Mali 450 MP4 a 2 GB operačnej pamäte. Ďalej má BANANA Pi R2 vo výbave dvojicu USB 3.0 portov a jeden micro USB s funkciou OTG. Sieť je riešená piatimi GLAN portmi a bezdrôtovo cez WLAN 802.11b/g/ns podporou Bluetooth 4.1. Pamäť počítača obstaráva microSD karta, cez ktorú bootuje operačný systém. Obrazovku s veľkým rozlíšením pripojíte cez HDMI port a môžete tak sledovať Full HD videá alebo hrať hry na veľkej obrazovke.

 

Parametre a špecifikácia

Šírka
148 mm (14,8 cm) Hotovo!
Výška
100 mm (10 cm) Hotovo!
Hmotnosť
0,1 kg Hotovo!

Rozmery

Šírka
148 mm (14,8 cm) Hotovo!
Výška
100 mm (10 cm) Hotovo!
Hmotnosť
0,1 kg Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý deň mam dotaz ... budete v dohľadnej dobe dodávať aj model Bpi model w2 vid odkaz Odkaz do neznáma

Diskusia a poradňa k BANANA Pi R2 Router Board
Príslušenstvo pre BANANA Pi R2 Router Board Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BANANA Pi R2 Router Board. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BANANA Pi R2 Router Board. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BANANA Pi R2 Router Board. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Router R2 banán pi Board.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií