Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AD homeoffice

Bang & Olufsen Beolit ??15 Polar Blue

Zobraziť katalóg
Bang & Olufsen Beolit ??15 Polar Blue
4,0 1 hodnotení
Bluetooth reproduktor 2x 35W, Bluetooth 4.0, USB pre nabíjanie (500mA), 1x mini USB, 3.5mm jack, Li-Ion, rozmery 23x18.9x13.5cm, hmotnosť 2.7kg
Kód:  BEO003b Produktové číslo:  1287633 Stránky výrobcu
Bang & Olufsen Beolit ??15 Polar Blue Predaj skončil

Bang & Olufsen Beolit ??15 Polar Blue

roky skúseností

V ranku skúsených užívateľov špičkových audio zariadenia sa pravdepodobne nájde len málo z tých, ktorí doteraz nepočuli o firme Bang & Olufsen, ktorých produkty môžeme často nachádzať aj vo výbave luxusných notebookov. A táto dlhoročná skúsenosť sa musela nutne premietnuť aj do ďalších sfér pôsobnosti firmy, preto predstavuje ďalší produkt, určený pre náročných - Beolit ??15 - moderný bezdrôtový reproduktor, vďaka ktorému si budete môcť svoje vlastné rádio nosiť neustále pri sebe. Navyše budete skladby prehrávať skutočne dlho - batérie na jedno nabitie vydrží až 24 hodín!

vypnuté
Beolit 15

Beolit ??15

kľúčové vlastnosti

  • Vysoký výkon 2 × 35 W dvoch Class D zosilňovačov.
  • Nízka hmotnosť pre ľahké prenášanie.
  • Bluetooth 4.0 pre prenos hudby z mobilných zariadení.
  • 1 × mini USB a USB port pre nabíjanie mobilných zariadení.
  • Dedikované tlačidlo pre zapnutie rozhrania Bluetooth a ovládanie hlasitosti.
  • Nadčasový dizajn dánskej dizajnérky Cecilie Manz.

Vynikajúci zvuk zo všetkých strán

True 360 sound - funkcie, vďaka ktorej počujete rovnako kvalitný zvuk, či už ste na zariadení natočení z ktorejkoľvek strany. Stačí len zariadenia položiť a spoločne s priateľmi môžete svoje obľúbené hudobné skladby počúvať pekne v kruhu - všetci je počujete v perfektnej kvalite.

vypnuté
Vynikající zvuk ze všech stran
vypnuté
Položte svůj telefon

Položte svoj ??telefón

Aby vám váš telefón dôsledkom basových vibrácií nespadol z reproduktora, výrobca ho opatril protišmykovou gumovou podložkou, takže všetko zostane na svojom mieste. Vršok zariadenie potom iste poslúži k ďalším účely, na ktoré hravý užívateľ čoskoro príde sám. Len pozor na pokladanie plechoviek, či fliaš s pivom.

jednoduché prenášanie

V prípade potreby rýchleho prenosu potom poslúži remienok z tvrdenej kože, ktorý zabraňuje nežiaducemu pohybu zariadenia počas prenášania. Taktiež si môžete byť istí, že vás ani pri dlhšom nosení nebude bolieť rameno - Beolit ??15 totiž váži len 2,7 kg.

vypnuté
Snadné přenášení
vypnuté
Okamžité přehrávání hudebních souborů

Okamžité prehrávanie hudobných súborov

Nechajte rozoznieť svoju obľúbenú muziku. Zariadenie možno pripojiť hneď niekoľkými spôsobmi. Jednoduchý bezdrôtový prenos obstará rozhranie Bluetooth vo verzii 4.0. Vstup line-in je k dispozícii MP3 prehrávačom a USB port dokáže nabiť váš telefón, zatiaľ čo hudba hrá ďalej.

Zaujímavosťou je vychytaný pripojovacie protokol - Beolit ??15 si zapamätá až 8 používateľov a dokonca nie je problém ani pripojenie dvoch zariadení naraz - môžete sa tak striedať, kto pustí lepší hudobný mix.

Doplňujúce informácie:

Výkon zosilňovača (RMS):
2 × 35 W Class D

reproduktory:
1 × 5,5 "plnopásmové ·
2 × 4 "pasívny basový radiátor
3 × 1,5 "stredovýškové

pripojenie:
Bluetooth 4.0
1 × mini USB
1 × USB pre nabíjanie mobilných zariadení
1 × Line-In pre pripojenie MP3 prehrávačov

napájanie:
Vstavaná 18 Wh batéria (max. 24 hodín)
Doba nabíjania: max. 8 hodín

prevedenie:
Rozmery (H x Š x V): 230 × 135 × 189 mm
Hmotnosť: 2,7 kg

Obsah balenia:
Bezdrôtový reproduktor Bang & Olufsen Beolit ??15 Polar Blue
napájací adaptér
Príručka spustenia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, rád by som sa spýtal, či je možné upraviť cenu produktu vzhľadom ku konkurencii. Mám s vami dobrú skúsenosť, ale tento tovar som našiel vo výhodnejšej cene. Ak by ste mi boli ochotní dať rovnakú cenu, neváhal by som a tovar si objednal u vás. za odpoveď vopred ďakujem Prajem pekný deň Daniel prikladám odkaz: Odkaz do neznáma

Diskusia a poradňa k Bang & Olufsen Beolit ??15 Polar Blue
Príslušenstvo pre Bang & Olufsen Beolit ??15 Polar Blue
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeoPlay Beolit 15 Polar Blue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte B&O Play Beolit 15 Polar Blue. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte B&O Play Beolit 15 Polar Blue. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BeoPlay Beolit ??15 Polar Blue.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií