Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice Aplikace

Bang & Olufsen Beoplay E8 3.0 Black

Zobraziť katalóg
Bang & Olufsen Beoplay E8 3.0 Black
3,0 3 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, True Wireless štuple, uzatvorená konštrukcia, Bluetooth 4.2, podpora AAC a aptX, prepínanie skladieb, prijímanie hovorov, s ovládaním hlasitosti, certifikácia IPX4, frekvenčný rozsah 20Hz–20000Hz, citlivosť 107 dB/mW, impedancia 16 Ohm, menič 2.5mm, výdrž batérie až 35h(7h+28h)
Kód:  BEO010s1 Produktové číslo:  1648300 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bang & Olufsen Beoplay E8 3.0 Black

MODERNÉ, ŠTÝLOVÉ A BEZDRÔTOVÉ
Bang & Olufsen Beoplay E8 3.0 Black

Dánska firma Bang & Olufsen prišla už s treťou verziou bezdrôtových slúchadiel a táto skutočne stojí za to. Slúchadlá Beoplay E8 3.0 sú prispôsobené najnovším trendom, takže prinesú dlhšiu výdrž batérie. Tá vám zaručí až 7 hodín počúvania. Dobíjacie puzdro, ktoré je súčasťou balenia, vám slúchadlá Bang & Olufsen Beoplay E8 3.0 nabije až štyrikrát. Teda to je celkovo až 35 hodín počúvania hudby. Puzdro je potiahnuté kvalitnou kožou a k jeho plnému nabitiu postačia len 2 hodiny. Slúchadlá Bang & Olufsen Beoplay E8 3.0 boli zmenšené o 17 %, aby umožnili poslucháčom ešte väčšie pohodlie.

Kľúčové vlastnosti bezdrôtových slúchadiel Bang & Olufsen Beoplay E8 3.0 Black

  • Rýchle bezdrôtové nabíjanie Qi (možnosť dobíjať pomocou akejkoľvek bezdrôtovej nabíjačky)
  • Výdrž až 35 hodín (7 hodín slúchadlá + 4 cykly nabíjania pomocou puzdra)
  • Kompaktná konštrukcia drží aj v menších ušiach 
  • Bluetooth 5.1 s kodekmi AAC a aptX slúchadlám poskytuje kvalitné a stabilné pripojenie.
  • Dvojnásobné množstvo mikrofónov pre čisté hovory

TRANSPARENCY MÓD
Vpusťte skutočný svet dovnútra

Transparency mód vám jedným kliknutím na slúchadlá do uší Bang & Olufsen Beoplay E8 3.0 umožní kontakt s okolitým svetom. Mieru priepustnosti zvuku si môžete jednoducho upraviť v aplikácii. Opätovným kliknutím sa vrátite späť na počúvanie hudby. 

NABÍJACIA PODLOŽKA BEOPLAY
Rýchle bezdrôtové nabíjanie

True wireless slúchadlá Bang & Olufsen Beoplay E8 3.0 Black podporujú Qi nabíjanie a môžete ich bezdrôtovo dobíjať pomocou ktorejkoľvek bezdrôtovej nabíjačky. K slúchadlám si môžete zaobstarať nabíjaciu podložku BEOPLAY,  ktorá vám vďaka 5 W nabíjanie a rýchlemu režimu skráti čas dobíjania. 

Beoplay E8 3.0 SA POSTARAJÚ O KVALITNÝ ZVUK
Bang & Olufsen

Slúchadlá s mikrofónom Bang & Olufsen Beoplay E8 3.0 Black sú navrhnuté a vyladené uznávanými inžiniermi z Bang & Olufsen a sú zamerané na mestský život plný hluku a činností. Aj so slúchadlami Bang & Olufsen Beoplay E8 3.0 Black si nájdete svoj ostrovček pokoja v centre diania. 

VIAC ČASU NA OBĽÚBENÉ SKLADBY
Až 35 hodín prehrávania

Bezkáblové slúchadlá Bang & Olufsen Beoplay E8 3.0 Black ponúkajú špičkovú výdrž batérie. Samotné slúchadlá poskytnú výdrž až 7 hodín a ďalšie 4 cykly nabitia získate pomocou dobíjacieho puzdra. Celkovo si užijete až 35 hodín obľúbených skladieb pri strednej úrovni hlasitosti. 

DIZAJN & KONEKTIVITA POMOCOU BLUETOOTH 5.1
Kompaktný a ergonomický dizajn

Pri Bluetooth slúchadlách Bang & Olufsen Beoplay E8 3.0 Black bolo pri ich vypracovaní kľúčovým bodom vytvoriť lepšie prispôsobenie pre rôzne tvary a veľkosti uší. Výsledkom je kompaktnejšia konštrukcia, ktorá perfektne drží aj v menších ušiach a eliminuje nepríjemný pocit počas nosenia slúchadiel Bang & Olufsen Beoplay E8 3.0 Black. Technológia Bluetooth 5.1 s kodekmi AAC a aptX slúchadlám poskytuje kvalitné a stabilné pripojenie.

Bang & Olufsen Beoplay E8 3.0 Black MAJÚ KVALITNÝ MIKROFÓN
Jasné a čisté hovory

Dvojnásobné množstvo mikrofónov vnútri slúchadiel Bang & Olufsen Beoplay E8 3.0 Black poskytuje výrazne lepšiu čistotu hovorov, vďaka ktorým si človek na druhej strane hovoru bude pripadať akoby stál oproti vám. 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!
Verzia Bluetooth
4.2 Hotovo!
Podporované kodeky
AAC, aptX Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
107 dB/mW Hotovo!
Veľkost meniča
2,5 mm Hotovo!
Impedancia
16 Ohm Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
35 h Hotovo!
Výdrž batérie (slúchadlá)
7 h Hotovo!
Výdrž batérie (puzdro)
28 h Hotovo!
Nabíjanie akumulátora
USB-C, Bezdrôtové nabíjanie, V puzdre Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
66 g Hotovo!

Podsvietenie

Podsvietenie
Bez podsvietenia Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň. V komentároch a rencenziách čítam, že sluchádlá nedisponujú funkiou ANC. V popise to ale uvedené je, tak majú ANC alebo nie?

Dobrý den, vlastním mp3 přehrávač s vysoce kvalitním přenosem zvuku, který nedisponuje funkcí BT. Existuje nějaký vhodný BT vysílač, napojitelný na přehrávač pomocí 3.5mm jacku, který by dokázal bez výraznější ztráty kvality zvuku přenést hudbu do sluchátek? Děkuji

Nefunguje vyzváněcí tón. Telefon při příchozím hovoru vyzvání, ale hudba ve sluchátkách se pouze vypne.

Dobrý den, podporují sluchátka kodek "aptX Low Latency"? Děkuji.

Dobrý den, je možné sluchátka připojit přes bluetooth k notebooku a poslouchat na nich hudbu z notebooku nebo dělat skype konferenci?

Diskusia a poradňa k Bang & Olufsen Beoplay E8 3.0 Black
Príslušenstvo pre Bang & Olufsen Beoplay E8 3.0 Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bang & Olufsen Beoplay E8 3.0 Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Beoplay E8 3rd Gen, fekete.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií