Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Bang & Olufsen BeoPlay H8 Argilla Bright

Zobraziť katalóg
Bang & Olufsen BeoPlay H8 Argilla Bright
Slúchadlá bezdrôtové, 40mm dynamické meniče, frekvencia 20Hz-22kHz, bluetooth 4.0, 3,5mm jack, Li-Ion 800mAh, 255g
Kód:  BEO015a Produktové číslo:  1642504 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bang & Olufsen BeoPlay H8 Argilla Bright Predaj skončil

Bang & Olufsen BeoPlay H8 Argilla Bright

vypnuté
Prémiová sluchátka s aktivním tlumením hluku

Bang & Olufsen BeoPlay H8

Prémiové slúchadlá s aktívnym tlmením hluku

Zažite bezdrôtovú slobodu bez zvukových kompromisov. Bezdrôtové slúchadlá s aktívnym potlačením okolitého hluku ešte nikdy neboli tak ľahké a kompaktné.


"Pri navrhovaní slúchadiel BeoPlay H8 sme vzali to najlepšie z nášho remesla a inovácií za celé desaťročia a pretvorili to do jedného úžasného výrobku, ktorý stelesňuje všetky prednosti značky B & O PLAY."


vypnuté
Mimořádně lehká

Mimoriadne ľahká

S váhou 255 gramov patria slúchadlá BeoPlay H8 k najľahším slúchadlám s aktívnym tlmením hluku na svete a aj pri dlhom nosení sú veľmi pohodlné.

Zvuk, ktorý poteší vaše zmysly

Kryštalicky čistý zvukový prejav nie je zasiahnutý žiadnymi syntetickými úpravami a nemusíte sa obávať ani prepálených basov. Zvuk je vždy jasný a odráža nadšenie, vďaka ktorému objavíte vo svojej obľúbenej hudbe aj tie najmenšie detaily.

V kombinácii s povestným zvukom firmy Bang & Olufsen, luxusnými materiálmi a nízkou hmotnosťou to nie sú len ďalšie slúchadlá na trhu, je to jednoducho najlepší produkt svojho druhu.


Na materiáli záleží!

Vytvoriť vynikajúci výrobok je, samozrejmé. Ale dôležité je aj to, ako na vás pôsobí.

vypnuté
Na materiálu záleží!

Pocit prvotriednej pamäťovej peny, ktorá jemne spočíva na ušiach, odeté do skutočne starostlivo vybranej jahňacej a hovädzej kože, vo vás zanechá nezameniteľný dojem.

vypnuté
Na materiálu záleží!

Opatrne leštený a eloxovaný hliník budete vnímať ako živý a na dotyk citlivý povrch.

H8 sú najpokročilejšími slúchadlami, preto nie je divu, že dizajnéri a konštruktéri sú na tento model patrične hrdí.

vypnuté
Intuitivní hliníkový dotykový ovládací panel

Intuitívne hliníkový dotykový ovládací panel

Majte pod kontrolou všetky funkcie s moderným dotykovým rozhraním. Jednoduchými gestami vypnite alebo hudbu, aktivujte tlmenie okolitého hluku, prijímajte hovory, meňte skladby, upravujte hlasitosť a ešte oveľa viac.

Všetko ovládate ľahkým dotykom na intuitívnom dotykovom paneli na pravom slúchadle. Panel funguje dokonca aj keď si nezložíte rukavice.

14 hodín bezdrôtového počúvania

Aj so zapnutou funkciou aktívneho tlmenia hluku a zapnutým bluetooth vydrží batéria v slúchadlách BeoPlay H8 neuveriteľných 14 hodín prehrávania.

To by malo stačiť na väčšinu diaľkových letov, ale keď vám batéria predsa len dôjde, stačí pripojiť audio kábel alebo batériu bleskovo vymeniť. Nabíjanie do plnej kapacity len 3 hodiny.

vypnuté
14 hodin bezdrátového poslechu

BeoPlay

Dynamická značka B & O PLAY bola uvedená na trh v januári 2012 a je odnožou 90 rokov fungujúce dánskej značky luxusnej audiovizuálne elektroniky Bang & Olufsen. Zameraná je pre digitálne technológie a dobre si tak rozumie s inteligentnými telefónmi, tabletmi a podobnými zariadeniami. Samozrejmosťou výrobkov sú excelentné zvukové aj obrazové zážitky a neprehliadnuteľný dizajn. A tak nie je divu, že má B & O PLAY úspech nielen u zákazníkov, ale aj u odborných porôt mnohých súťaží.

Parametre a špecifikácia

Farba
Béžová Hotovo!

Farba

Farba
Béžová Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bang & Olufsen BeoPlay H8 Argilla Bright Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeoPlay H8 Argilla Bright. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bang & Olufsen BeoPlay H8 Argilla Hell. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bang & Olufsen BeoPlay H8 Argilla Hell. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BeoPlay H8 Argilla Bright.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií