PET Premium Week Samsung

Bang & Olufsen Beoplay HX Sand

Zobraziť katalóg
Bang & Olufsen Beoplay HX Sand
4,4 24 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá – s mikrofónom, cez hlavu, okolo uší, uzatvorená konštrukcia, 3.5 mm Jack, Bluetooth 5.1, podpora AAC, aptX a SBC, aktívne potlačenie hluku (anc), prepínanie skladieb, prijímanie hovorov, s ovládaním hlasitosti, frekvenčný rozsah 20–22000 Hz, citlivosť 95 dB/mW, impedancia 24 Ohm, menič 40 mm, odnímateľný kábel 1.25m, výdrž batérie až 40 h
Variant
Kód:  BEO015j2 Produktové číslo:  1224001 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bang & Olufsen Beoplay HX Sand


BANG & OLUFSEN BEOPLAY HX SAND
Hi-End slúchadlá s ANC

Bezdrôtové slúchadlá Bang & Olufsen Beoplay HX ponúkajú silný a autentický zvukový zážitok s funkciou Adaptive Active Noise Cancellation, pohodlnú a ľahkú konštrukciu, pôsobivú kvalitu telefónnych hovorov a až 35 hodín na jedno nabitie. Vďaka najnovšej generácii adaptívneho aktívneho potlačenia šumu Bang & Olufsen Beoplay HX účinne odstraňujú hluk na pozadí. Prémiové materiály a priliehavý dizajn zabezpečujú efektívnu zvukovú izoláciu. Práve vďaka tomu vás nebude pri počúvaní nič rušiť a vy naopak nebudete rušiť svoje okolie. Štyri integrované mikrofóny s technológiou tvarovania lúča sú potom zárukou krištáľovo čistých telefónnych hovorov prostredníctvom slúchadiel Bang & Olufsen Beoplay HX.

VYNIKAJÚCI ZVUK
Vytvorte si dokonalú zvukovú scénu

Slúchadlá Bang & Olufsen Beoplay HX sú vyladené takmer k dokonalosti poprednými inžiniermi spoločnosti Bang & Olufsen, vďaka tomu si užijete hudbu presne takú, akú autor zamýšľal. Meniče s neodymovými magnetmi a veľkosťou 40 mm poskytujú presný a pohlcujúci zážitok z počúvania. Svoj zvukový profil si môžete ľahko prispôsobiť prostredníctvom BeoSonic v aplikácii Bang & Olufsen a zmeniť napr. úroveň ANC tak, aby zodpovedala vašim aktuálnym potrebám.

MAXIMÁLNE POHODLIE
Bezdrôtové slúchadlá Bang & Olufsen Beoplay HX 
sú vhodné na dlhodobé počúvanie

Slúchadlá sa vyznačujú nízkou hmotnosťou - 285 gramov a vysokým komfortom, sú tak určené na dlhodobé nosenie. Čelenka disponuje komfortnou zónou so stredovým odľahčením znižujúcim tlak, čím tiež predlžuje dobu nosenia. Náušníky slúchadiel Bang & Olufsen Beoplay HX sú z pamäťovej peny a disponujú vysoko kvalitnou a odolnou jahňacou kožou.



PRIPOJENIE A BATÉRIA
Výdrž až 40 hodín a Bluetooth 5.1

Slúchadlá Bang & Olufsen Beoplay HX ponúkajú rýchle, silné a stabilné pripojenie cez Bluetooth 5.1. Vďaka funkciám ako napr. Microsoft Swift Pair, Google Fast Pair a Made for iPhone (MFi) je proces nastavenia pri všetkých typoch zariadení veľmi jednoduchý. Slúchadlá môžete prepojiť s dvomi zariadeniami súčasne, zatiaľ čo vylepšené ovládacie prvky ponúkajú jednoduché a intuitívne ovládanie. Bang & Olufsen Beoplay HX posúvajú hranice výkonu batérie a ponúkajú rozšírené zážitky z počúvania na jedno nabitie. Užite si až 35 hodín prehrávania s ANC a až 40 hodín s Bluetooth.


Bang & Olufsen Beoplay HX Black Anthracite

PUZDRO
Bezpečie pre slúchadlá Bang & Olufsen Beoplay HX

Súčasťou balenia je okrem slúchadiel Bang & Olufsen Beoplay HX tiež ochranné puzdro, ktoré ochráni slúchadlá počas prenášania. V puzdre je miesto aj pre dodávaný stereofónny 3,5 mm kábel (1,25 m) a nabíjací USB-A> USB-C kábel (1,25 m).

Bang & Olufsen Beoplay HX Black Anthracite

MATERIÁLY
Dokonalá symbióza

Zvolené materiály kombinujú odolnosť, udržateľnosť aj estetiku. Slúchadlá Bang & Olufsen Beoplay HX sú vyrobené kombináciou prvotriednych materiálov ako napr. eloxovaný, recyklovaný hliník či polymérom lakovaný plast. Hladká hovädzia koža, mäkká jahňacia koža a látka potom zvyšujú pohodlie.

Bang & Olufsen Beoplay HX Black Anthracite

DIZAJN
Škandinávske dedičstvo

Slúchadlá Bang & Olufsen Beoplay HX stelesňujú hodnoty, ktoré sú hnacou silou spoločnosti Bang & Olufsen už od roku 1925. Tieto slúchadlá symbolizujú všetko, na čom tejto spoločnosti záleží a o čo snaží.


KĽÚČOVÉ VLASTNOSTI
Slúchadiel Bang & Olufsen Beolit HX Sand

  • Vyvážený výkon basov a výšok v kombinácii s jasným stredovým pásmom
  • Beolit HX majú 40 mm dynamické meniče
  • Aktívne potlačenie okolitého hluku s nastavením intenzity
  • 4× digitálny MEMS mikrofón, 4× Electret Mic pre ANC
  • Maximálne pohodlné bezdrôtové slúchadlá
  • Až 40 hodín počúvania na jedno nabitie
  • Napájací USB a 3,5 mm kábel v balení
  • Mobilná aplikácia Bang & Olufsen

Parametre a špecifikácia

Farba
Sivá Hotovo!
Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
3,5 mm Jack, Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
3,5 mm Jack, Bluetooth Hotovo!
Verzia Bluetooth
5.1 Hotovo!
Podporované kodeky
AAC, aptX, SBC Hotovo!
Dĺžka prívodného kábla
1,25 m Hotovo!
Odnímateľný kábel
Áno Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
22 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
95 dB/mW Hotovo!
Veľkost meniča
40 mm Hotovo!
Impedancia
24 Ohm Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
40 h Hotovo!
Nabíjanie akumulátora
USB-C Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
285 g Hotovo!

Podsvietenie

Podsvietenie
Bez podsvietenia Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, prosím scháním ke koupi sluchátka s adekvátně silným „active noise canceling" systémem jako mají Microsoft Surface Headphones 2 a stejně tak s kovovou konstrukcí pantů? Je tu nějaký profesionál, který se orientuje na trhu a dokáže mi poradit? Poslední sluchátka Jabra kteráý jsem koupil, jsem Vám musel po odzkoušení vrátit, jelikož dosahují sotva 70% kvalit ANC které mají Microsoft Surface Headphones 2. Je prosím možné si sluchátka před zakoupením vyzkoušet? Nerad bych s dalšími sluchátky už potřetí absolvoval vracení objednávky alzaboxem ??

Není to už trochu moc? chtěl jsem koupit u Vás, jako vše, ale u Vás k mání za 15tis a jinde za 9.500? To už je hodně přes čáru...

Není to už trochu moc?

Dobry den, mate sluchatka cystavena nekde v brne a je mozne si vyzkouset silu slavove obroucky…? Diky

Dobrý deň, je aj tento model vhodný na PS5 ako model Beoplay Portal, prosím?

Dobrý den, výrobce nabízí u modelu Beoplay HX záruku 3 roky. Bude tato záruční doba i u vás ? Děkuji

Diskusia a poradňa k Bang & Olufsen Beoplay HX Sand
Príslušenstvo pre Bang & Olufsen Beoplay HX Sand Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bang & Olufsen Beoplay HX Sand. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bang & Olufsen Beoplay HX Sand.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií