AD homeoffice Premium Week Samsung

Bang & Olufsen Earset 3i White

Zobraziť katalóg
Bang & Olufsen Earset 3i White
Slúchadlá extra ľahká, materiál hliník, 3 ovládacie tlačidlá, frekvencia 50Hz - 20kHz, 3.5mm jack, kábel 1m, hmotnosť 22g
Kód:  BEO010b Produktové číslo:  1108425 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bang & Olufsen Earset 3i White

Flexibilné odborník

Dômyselne navrhnutý tvar a špičkové zvukové vlastnosti robia Earset 3i skvelým spoločníkom pri športe a na cestách. Napriek malej veľkosti, prinášajú hudobný zážitok v povestnej kvalite značky Bang & Olfusen. Hliníková konštrukcia odolná proti poškriabaniu v kombinácii s gumovými prvkami tvorí pevný, odolný, avšak veľmi flexibilné celok. Slúchadlo je možné plne prispôsobiť tvaru a krivkám vášho ucha.

8 gramov skvelého zvuku

Tak ľahká a napriek tomu perfektne znejúce. Dynamický, plný zvukový prednes reproduktorov pripevnených na teleskopickom upínačmi vás ohromí. Pecková konštrukcia neutlumí všetky zvuky okolitého prostredia a vy vďaka nej nebudete pri počúvaní úplne "odrezaní od sveta". Pomocou 3 ovládacích tlačidiel s integrovaným mikrofónom môžete pohodlne prijať hovor alebo ho ukončiť, prejsť na ďalšiu skladbu a využívať ďalších funkcií.

Ergonómia v pohybe

Bežné slúchadlá do uší môžu byť nepohodlná a pokiaľ nie sú v uchu pevne uchytená, môže byť ich nosenie aj nepríjemné. Slúchadlá EarSet 3i si môžete upraviť presne podľa seba tak, aby ich konštrukcia kopírovala tvar vášho ucha a objímala ho. Tým je zaistené, že sa budú sedieť pohodlne a pevne bez ohľadu na to, či beháte, alebo len relaxujete.

* 8 gramov je hmotnosť jedného slúchadlá bez kábla

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela, Strieborná Hotovo!

Farba

Farba
Biela, Strieborná Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bang & Olufsen Earset 3i White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeoPlay Earset 3i White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bang & Olufsen Earset 3i Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bang & Olufsen Earset 3i Weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BeoPlay Earset 3i Fehér.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií