Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

BANQUET LAVENDER A11617

Zobraziť katalóg
BANQUET LAVENDER A11617
Fondue súprava 6 ks, na čokoládu, 1x keramická miska priemer 11,5 cm, výška 7,5 cm, 1x stojanček s držiakom na čajovú sviečku - výška 8 cm, 4x vidlička - dĺžka 15 cm
Kód:  VEPSF006 Produktové číslo:  A11617 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BANQUET LAVENDER A11617

Máte radi okamihy, kedy sa stretnete pri jednom stole s rodinou či priateľmi? Spríjemnite si tieto chvíle lahodnou čokoládou vďaka krásnej súprave na čokoládové fondue. Súprava obsahuje jednu keramickú misku so stojančekom a držiakom na čajovú sviečku, ďalej 4 antikorové vidličky s plastovou rukoväťou na pohodlné namáčanie ovocia do čokolády. Všetko v štýle Provence s motívom levandule. Sladká zábava teraz môže vypuknúť aj u vás doma.

Kľúčové vlastnosti

  • Šesťdielna súprava na čokoládové fondue
  • Keramická miska so stojančekom a držiakom na sviečku
  • 4 antikorovo-plastové vidličky na namáčanie
  • Provence motív s levanduľou

Obsah balenia:
keramická miska - priemer 11,5 cm, výška 7,5 cm
stojanček s držiakom na čajovú sviečku - výška 8 cm
4 vidličky - dĺžka 15 cm

Parametre a špecifikácia

Podľa typu fondue
Sladké Hotovo!

Typ

Podľa typu fondue
Sladké Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BANQUET LAVENDER A11617 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BANQUET LAVENDER A11617. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BANKETT LAVENDEL A11617. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BANKETT LAVENDEL A11617. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BANQUET LAVENDER A11617.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií