AP+ nový vizuál PET

BANQUET Váha kuchynská LAVENDER 5 kg

Zobraziť katalóg
BANQUET Váha kuchynská LAVENDER 5 kg
Kuchynská váha – extra tenká digitálna, max.nosnost 5kg, sklenený povrch, dotykové ovládanie, LCD displej, funkcia TARA, jednotky g, ml, oz, lb, 1× batéria CR2032, priemer 18.5cm, výška 1.8cm
Kód:  VEP032a187 Produktové číslo:  28701000LAV Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BANQUET Váha kuchynská LAVENDER 5 kg Predaj skončil

BANQUET Váha kuchynská LAVENDER 5 kg

Váha kuchynská LAVENDER 5 kg je extra tenká digitálna kuchynská váha s max. nosnosťou 5 kg a so skleneným povrchom pre ľahkú a hygienickú údržbu. Váha je vybavená dotykovým ovládaním s LCD displejom. Pre postupné dovažovanie jednotlivých ingrediencií možno využiť funkciu TARA. Možnosti voľby jednotiek: g, ml, oz, lb. Váha disponuje indikátorom slabej batérie, preťažením a automatickým vypnutím. Napájanie 1× batéria CR2032, ktorá je súčasťou balenia. Rozmery váhy: priemer 18,5 cm, výška 1,8 cm.

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!
Šírka
18,5 cm Hotovo!
Výška
1,8 cm Hotovo!
Hĺbka
18,5 cm Hotovo!
Max. nosnosť
5 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Rozmery

Šírka
18,5 cm Hotovo!
Výška
1,8 cm Hotovo!
Hĺbka
18,5 cm Hotovo!

Vlastnosti

Max. nosnosť
5 kg Hotovo!
Presnosť váženia
1 g Hotovo!
Typ
Digitálna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BANQUET Váha kuchynská LAVENDER 5 kg Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BANQUET Váha kuchyňská LAVENDER 5kg. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BANQUET Küchenwaage LAVENDER 5kg. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BANQUET Küchenwaage LAVENDER 5kg. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BANQUET Levendulás Konyhai Mérleg Súly 5 kg-ig.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií