Barista & Co French press, 3 šálky

Zobraziť katalóg
Barista & Co French press, 3 šálky
French press ručné kávovar, z nerezovej ocele s povrchovou úpravou Electric Cooper (meď), nádobka z odolného borosilikátového skla a je vybavená ryskami, obsah 350ml
Kód:  BARCO001 Produktové číslo:  BC001-003

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Barista & Co French press, 3 šálky Predaj skončil

Barista & Co French press, 3 šálky

Hledáte takový způsob přípravy kávy, kde ji stačí pouze zalít a výsledkem je chuťově skvělá káva bez zrníček, které skřípou mezi zuby? French press je jeden z nejsnazších způsobů, jak si dopřát kávu jednoduše, rychle a tak, aby zůstaly zachovány i ty nejjemnější chuťové nuance. Zejména v ranním shonu oceníte snadnou obsluhu, která strčí do kapsy i mnohem sofistikovanější pomůcky. Ruční kávovar, s povrchovou úpravou Electric Cooper, se skládá ze skleněné nádobky s odměrnými ryskami, má ergonomicky tvarované madlo, je vyroben z vysoce kvalitního borosilikátového skla a disponuje objemem 350 ml. Jeho použití je jednoduché a vy si tak můžete během chvilky vychutnat šálek čerstvé voňavé kávy.

Hlavní přednosti

  • Stylový kávovar s povrchovou úpravou Electric Cooper
  • Ergonomicky tvarované madlo
  • Vysoce kvalitní materiál
  • Snadná příprava kávy
  • Rychlé čištění
  • Příprava kávy plně pod vaší kontrolou

Specifikace:

Rozměry:
17,5 × 10 × 10 cm

Objem:
350 ml

Materiál:
borosilikátové sklo, nerez ocel

Parametre a špecifikácia

Objem
350 ml Hotovo!

Vlastnosti

Objem
350 ml Hotovo!
Poznámka:
» Všetky french press

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Barista & Co French press, 3 šálky Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Barista&Co French press, 3 šálky. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Barista & Co French Press, 3 Tassen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Barista & Co French Press, 3 Tassen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Barista & Co French press, 3 csészéhez.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií