Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Barista & Co French press, 8 šálok

Zobraziť katalóg
Barista & Co French press, 8 šálok
French press – ručný kávovar, z ušľachtilej ocele s povrchovou úpravou Electric Cooper (meď), nádobka z odolného borosilikátového skla a je vybavená ryskami, obsah 1000ml
Kód:  BARCO002 Produktové číslo:  BC002-003

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Barista & Co French press, 8 šálok

Hľadáte taký spôsob prípravy kávy, kde ju stačí len zaliať a výsledkom je chuťovo skvelá káva bez zrniečok, ktoré škrípu medzi zubami? French press je jeden z najjednoduchších spôsobov, ako si dopriať kávu jednoducho, rýchlo a tak, aby zostali zachované aj tie najjemnejšie chuťové nuansy. Najmä v rannom zhone oceníte jednoduchú obsluhu, ktorá strčí do vrecka aj oveľa sofistikovanejšie pomôcky. Ručný kávovar, s povrchovou úpravou Electric Cooper, sa skladá zo sklenenej nádobky s odmernými ryskami, má ergonomicky tvarované držadlo, je vyrobený z vysoko kvalitného borosilikátového skla a disponuje objemom 1 000 ml. Jeho použitie je jednoduché a vy si tak môžete behom chvíľky vychutnať šálku čerstvej voňavej kávy.

Hlavné prednosti

  • Štýlový kávovar s povrchovou úpravou Electric Cooper
  • Ergonomicky tvarované držadlo
  • Vysoko kvalitný materiál
  • Jednoduchá príprava kávy
  • Rýchle čistenie
  • Príprava kávy úplne pod vašou kontrolou

Špecifikácia:

Rozmery:
23 × 13,5 × 12,5 cm

Objem:
1 000 ml

Materiál:
borosilikátové sklo, ušľachtilá oceľ

 

Parametre a špecifikácia

Objem
1 000 ml Hotovo!

Vlastnosti

Objem
1 000 ml Hotovo!
Poznámka:
» Všetky french press

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Barista & Co French press, 8 šálok Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Barista&Co French press, 8 šálků. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Barista & Co French Press, 8 Tassen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Barista & Co French Press, 8 Tassen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Barista & Co French press, 8 csészéhez.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií