AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

Baseus Simple 2 in 1 Wireless Charger Turbo Edition 24W + 12V Charger Black

Zobraziť katalóg
Baseus Simple 2 in 1 Wireless Charger Turbo Edition 24W + 12V Charger Black
4,3 7 hodnotení
Bezdrôtová nabíjačka – s podporou rýchleho nabíjania, výkon 24 W, vstup USB-C, prepäťová ochrana, s indikáciou nabíjania a reguláciou teploty, kábel súčasťou
Kód:  BASE128 Produktové číslo:  TZWXJK-B01
Baseus Simple 2 in 1 Wireless Charger Turbo Edition 24W + 12V Charger Black Predaj skončil

Baseus Simple 2 in 1 Wireless Charger Turbo Edition 24W + 12V Charger Black

O bezdrôtové nabíjanie dvoch zariadení súčasne sa postará nabíjačka Baseus Simple 2in1. Nabíjačka podporuje zariadenia so štandardom Qi a inteligentné riešenie ochráni pred prehriatím či prepätím. Kompaktné rozmery umožnia jednoduché nabíjanie na cestách. Dióda indikuje nabíjanie.

Kľúčové vlastnosti bezdrôtovej nabíjačky Baseus Simple 2in1

  • Nabíjačka Baseus umožňuje bezdrôtové nabíjanie dvoch zariadení súčasne
  • Tenké a ľahké spracovanie je ideálne na cesty
  • Ochrana ponúka 9 stupňov zabezpečenia
  • LED indikátor nabíjačky Baseus kontroluje nabíjanie
  • Inteligentné nabíjanie šikovne rozdelí výkon nabíjačky

  • Rýchlosť nabíjania závisí na celkovom výkone nabíjačky (W) a schopnosti nabíjaného zariadenia, akým maximálnym výkonom môže byť nabíjané. Ak nabíjačka disponuje väčším výkonom, než aký podporuje zariadenie, dodávaný výkon sa automaticky zníži a zariadenie nie je nijako poškodzované.

Parametre a špecifikácia

Typ nabíjačky
Bezdrôtová Hotovo!
Výkon
24 W Hotovo!
Počet hlavných výstupov
2 Hotovo!
Počet výstupov
2 Hotovo!
Vstup nabíjacej podložky/stojančeka
USB-C Hotovo!

Typ

Typ nabíjačky
Bezdrôtová Hotovo!

Výkon a prúd

Výkon
24 W Hotovo!
Počet hlavných výstupov
2 Hotovo!

Vstupy a výstupy

Počet výstupov
2 Hotovo!
Vstup nabíjacej podložky/stojančeka
USB-C Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Rýchlonabíjanie, Prepäťová ochrana, S káblom v balení, Regulácia teploty, Indikácia nabíjania Hotovo!

Kábel

Konektory kábla
USB-C Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Určenie

Určenie
Android, iPhone Hotovo!

Adaptér

Adaptér v balení
Áno Hotovo!
Výkon adaptéru
24 W Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Koupila jsem si tuto nabíječku, abych mohla nabíjet zároveň telefon a Apple Watch a bohužel.. nefachá! takže vracím

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať či je súčasťou balenia aj nabíjací adaptér do siete alebo len USB-C kábel, pretože sa nachádza na obrázku, ale v popise produktu o ňom zmienka není. Ďakujem.

Dobrý den, je hezké, že radíte, že se dají nabíjet i Apple watch, ale bohužel zkušenost je jiná, hodinky tam ani nepasují.

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat, zda tato nabíječka, podporuje iPhone 7 plus, iPhone XR, Airpods, apple watch series 3, děkuji Vesela

Dobrý deň mám tuto nabijacku ale Apple watch 4 nenabija? Vybral som si ju preto lebo ste písal že nabíja ale nejak mi to nefunguje neviete kde by mohol byt problém?Dakujem

Dobry den,zakoupila jsem si nabijecku a kdyz na nej polozim Iphone 6s plus nenabiji. Kde ny mohl byt problem? Dekuji S.

Dobrý den mám dotaz. Mám Iphone XR a AppleAir prvni generace. Při přiložení sluchátek na podložku začne blikat dioda že se krabička nabijí ale nenabijí. Po hodině na nabíječe ani % se nenabilo. A druhá otázka jak moc velký vliv na nabijení obal s magnetem uvnitr u telefonu. Děkuji

Dobry den, je tato podlozka vhodna aj pre Iphone a Apple Watch? Ten druhy model vyslovene pre Ihopne a Apple Watch ma len 10W vykon, preto sa mi javi toto lepsie riesenie. Vdaka vopred.

Dobry den, viete mi povedat, ze kolko W ide do lavej strany, a kolko do pravej, lebo mam Huawei P30 PRO, ktory ma 15W bezdrotove nabijanie a Airpods PRO, a neviem ze ci tych 24W sa rozdelia na polku do lavej a pravej.

Dobrý den, jsem opravdu nespokojen s touto nabíječkou. Nabíječka absultně nefunguje tak jak má. Jsem majitel telefonu Iphone 5 a při položení na podložku se vůbec nic neděje. Vůbec nerozumím jak se tohle může stát u věci za 1000 korun....a to není všechno, mám ještě doma Airpods i7s tws a opět při položení se nic neděje......Prosím o vysvětlení proč tomu tak je a nefunguje to tak jak má. Děkuji

Diskusia a poradňa k Baseus Simple 2 in 1 Wireless Charger Turbo Edition 24W + 12V Charger Black
Príslušenstvo pre Baseus Simple 2 in 1 Wireless Charger Turbo Edition 24W + 12V Charger Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Baseus Simple 2in1 Wireless Charger pro iPhone a AirPods Black + Wall Charger + Cable. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Baseus Simple 2in1 Wireless Charger Turbo Edition, 24W + 12V Ladegerät Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Baseus Simple 2in1 Wireless Charger Turbo Edition, 24W + 12V Ladegerät Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Baseus Simple 2in1 Wireless Charger iPhone + AirPods Black + Wall Charger + Cable.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií