Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Baseus Working Station CAHUB-DG0G, Dark gray

Zobraziť katalóg
Baseus Working Station CAHUB-DG0G, Dark gray
2,0 1 hodnotení
Dokovacia stanica – pripojenie cez USB-C, ďalšie konektory: 3ksHDMI , 2ks USB-A USB 2.0, 4ksUSB-C , 1ksSD , 1ksRJ-45 , 3ks USB-A USB 3.2 Gen 1, power delivery 100W
Kód:  BASE168 Produktové číslo:  CAHUB-DG0G
Baseus Working Station CAHUB-DG0G, Dark gray Predaj skončil

Baseus Working Station CAHUB-DG0G, Dark gray

Dokovacia stanica Baseus Working Station CAHUB-DG0G, Dark gray Bočný pohľad

Dokovacia stanica Baseus Working Station CAHUB-DG0G, Dark gray je veľmi praktickým príslušenstvom pre každého používateľa notebooku. Predovšetkým u kompaktných, málo vybavených počítačov prináša pohodlie veľkého počtu konektorov a zdierok. Rozšíria využiteľnosť notebooku, podporia poriadok na vašej pracovnej ploche a od všetkej elektroniky sa dokážete odpojiť doslova v priebehu okamihu. Na samotné prepojenie dokovacej stanice Baseus Working Station CAHUB-DG0G, Dark gray a laptopu slúži rozhranie USB-C. Ponúka vďaka kovovému vyhotoveniu vysokú kvalitu. Vďaka hliníkovému vyhotoveniu je veľmi elegantná. Nanajvýš budete môcť pripojiť 3 monitory. Power Delivery vám umožní dobiť zariadenie ešte rýchlejšie.

Dokovacia stanica Baseus Working Station CAHUB-DG0G, Dark gray Možnosti pripojenia (porty)

Zásadné funkcie dokovacej stanice Baseus Working Station CAHUB-DG0G, Dark gray

Parametre a špecifikácia

Podpora
Rýchlonabíjanie Hotovo!
USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1)
3 Hotovo!
USB 2.0
2 Hotovo!
Napájanie
Externé Hotovo!
Power Delivery
Áno Hotovo!

Štandardy

Podpora
Rýchlonabíjanie Hotovo!

Počet portov

USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1)
3 Hotovo!
USB 2.0
2 Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Externé Hotovo!
Power Delivery
Áno Hotovo!
Maximálna hodnota Power Delivery
100 W Hotovo!

Typ a počet konektorov

1. Female konektor – Typ
HDMI Hotovo!
1. Female konektor – Počet
3 ks Hotovo!
2. Female konektor – Typ
USB-A Hotovo!
2. Female konektor – Štandard
USB 2.0 Hotovo!
2. Female konektor – Počet
2 ks Hotovo!
3. Female konektor – Typ
USB-C Hotovo!
3. Female konektor – Počet
4 ks Hotovo!
4. Female konektor – Typ
SD Hotovo!
4. Female konektor – Počet
1 ks Hotovo!
5. Female konektor – Typ
RJ-45 Hotovo!
5. Female konektor – Počet
1 ks Hotovo!
6. Female konektor – Typ
USB-A Hotovo!
6. Female konektor – Štandard
USB 3.2 Gen 1 Hotovo!
6. Female konektor – Počet
3 ks Hotovo!

Vlastnosti

Farba
Sivá Hotovo!
Materiál
Kov, Hliník Hotovo!

Kompatibilita

Typ
Alternatívne Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Pri nákupe USB-C dokovacej stanice alebo replikátora portov je dôležité mať na vedomí, že nie všetky notebooky sa nabíjajú alebo prenášajú obraz cez port USB-C. Ak je to jeden z vašich nákupných argumentov, je dobré si túto vlastnosť notebooku vopred preveriť.

Na pripojenie monitora(ov) je dôležité poznať ich počet, rozlíšenie, obnovovaciu frekvenciu a konektor. Dokovacie stanice a replikátory portov majú rôzne možnosti pripojenia a nie všetky konfigurácie monitorov sú všetkými stanicami podporované. Môže dôjsť napríklad k zníženiu rozlíšenia alebo obnovovacej frekvencie monitora.

» Všetky dokovacie stanica pre notebooky
» Všetky alternatívne dokovacie stanice
» Všetky USB-C dokovacie stanice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Koľko Hz prosím zvládne táto stanica pri pripojení 4K UHD monitoru? Je rozdiel v HZ pri zapojení viacerých monitorov, alebo sú všetky tri HDMI rovnaké?

Dobrý deň. Chcem sa spýtať kolko monitorových portov a akých je na tej dokovacej stanici. lebo na obrazku su 3x hdmi a v popise je este aj vga. tak ako to je teda v skutocnosti.

Lze pripojit dovnitr uple vse najednou? Krome asi jednoho USB budu potrebovat vsechny porty, aby fungovali najednou (a hlavne at funguji 2 externi obrazovky najednou) na mem soucasnem mensim docku toto neni mozne.

Dobrý den, lze přes tento dok připojit dva monitory pro Macbook Pro s M1? Děkuji.

Jaky napajeci adapter mam pouzit? Mysleno na 12V vstup. Nemate tu nejaky?

Dobrý den, jaká je maximální frekvence obrazu podporována touto stanicí. Zvládne 144 hz při rozlišení 1920 na 1080.

Dobrý den, dnes jsem zakoupil tuto stanici a 2 monitory BenQ. Avšak když to zapojím na MacBook Pro 2017, tak oba monitory se mi zrcadlí (vidím na nich stejný obraz). Monitorem to není, vyzkoušel jsem HP + BenQ a dělá to to samé. Podle info by to mělo fungovat snadno a hned. MacBook ale detekuje pouze jeden. Co s tím?

Dobrý den, připojil jsem dokovací stanici k notebooku ASUS B9450F. Nedaří se přenést video na externí monitor. Monitor má video vstupy VGA a DVI, mám připojovací kabelové redukce: USB-C->VGA a HDMI->DVI. Zatímco při přímém připojení na NTB oba výstupy z NTB (USB-C a HDMI) video na monitor přenesou, pokud kabely zapojím do výstupů Baseus dokovací stanice, neděje se nic. Stanice jinak funguje ok (myš a klávesnice přes USB, LAN). V čem může být problém? Děkuji za info.

1) Jak dlouhý je napájecí adaptér pro toto zařízení? 2) Je součástí i USB-C kabel pro napájení notebooku? Jak dlouhý? Děkuji

Dobrý den, lze prosím toto zařízení využit i s mobilním telefonem Samsung Galaxy Note 10 Plus (tedy OS Android) k připojení periferií ? Děkuji za odpoveď

12
Diskusia a poradňa k Baseus Working Station CAHUB-DG0G, Dark gray
Príslušenstvo pre Baseus Working Station CAHUB-DG0G, Dark gray Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Baseus Working Station CAHUB-DG0G, Dark gray. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Baseus-Arbeitsstation CAHUB-DG0G. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Baseus-Arbeitsstation CAHUB-DG0G. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Baseus Working Station CAHUB-DG0G - sötétszürke.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií