AD homeoffice PET

BAUMATIC set 5

Zobraziť katalóg
BAUMATIC set 5
Set spotřebičů vestavná trouba + vestavná sklokeramická deska + vestavná myčka + odsavač, montáž (platí pouze v ČR)
Kód:  FBS1800e Produktové číslo:  BaumaticSet5 Stránky výrobcu
BAUMATIC set 5 Predaj skončil

BAUMATIC set 5

Akce - Montáž ZDARMA v hodnotě 2500 Kč!
Objednávky montáže na telefonu 800 185 263. Podmínkou je montážní připravenost a objednávka instalace do 30-ti dnů po koupi. Podrobnosti a podmínky akce.

Velký set vestavných kuchyňských spotřebičů BAUMATIC nabízí především spolehlivost, zajímavý unifikovaný design a schopnost obstarat celou škálu kuchyňských aktivit, od přípravy pokrmů až po úklid. Set se skládá z elektrické vestavné trouby BAUMATIC Pythagora P 629 SS s knoflíkovým ovládáním a multifunkčním provedením. Další část setu představuje sklokeramická varná deska BAUMATIC BGC 607 SS disponující čtveřicí varných zón s Hi-Light provedením. Garantem pořádku ve Vaší kuchyni bude plně integrovaná myčka BAUMATIC BDI 633 s kapacitou 12 sad nádobí a spotřebou vody 16 litrů. Výčet spotřebičů uzavírá komínový odsavač par BAUMATIC F 60.2 SS EU. Kromě již zmíněných výhod Vás jistě set zaujme svou výhodnou cenou. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BAUMATIC set 5.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií