AlzaPlus+ děti Aplikace

BAYLIS & HARDING Sada starostlivosti o telo – Jojoba, Vanilla & Almond oil 3× 200 ml

Zobraziť katalóg
BAYLIS & HARDING Sada starostlivosti o telo – Jojoba, Vanilla & Almond oil 3× 200 ml
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje telové mlieko, mlieko na ruky a telo, sprchovací krém
Kód:  KSDS1272 Produktové číslo:  17854101593
BAYLIS & HARDING Sada starostlivosti o telo – Jojoba, Vanilla & Almond oil 3× 200 ml Predaj skončil

BAYLIS & HARDING Sada starostlivosti o telo – Jojoba, Vanilla & Almond oil 3× 200 ml

Doprajte si kompletný ošetrujúci rituál s darčekovou sadou BAYLIS & HARDING Jojoba, Vanilla & Almond. Hrejivé tóny vanilky a mandlí sa snúbia so sladkou vôňou jojoby v harmonickej kombinácii, ktorá očarí vaše zmysly. Umývací gél šetrne čistí pokožku rúk aj tela. Sprchový gél zjemňuje pokožku a zanecháva ju dokonale prevoňanú. Telové mlieko potom zavŕši starajúci rituál, uzamkne v pokožke vlhkosť a znásobí vôňu sprchového gélu. Starajte sa o pokožku celého tela s luxusnou sadou telovej kozmetiky BAYLIS & HARDING Jojoba, Vanilla & Almond.

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady BAYLIS & HARDING Jojoba, Vanilla & Almond

  • Set BAYLIS & HARDING prináša kompletný ošetrujúci rituál pre vašu pokožku
  • Umývací gél čistí pokožku rúk aj celého tela
  • Sprchový gél zanechá pokožku čistú a hodvábne hebkú
  • Telové mlieko uzamyká v pokožke hydratáciu aj sladkú vôňu
  • Sladká vôňa sady Jojoba, Vanilla & Almond očarí vaše zmysly

Obsah sady:
Umývací gél na ruky aj telo, sprchový krém, telové mlieko.

Zloženie:
Mlieko na ruky a telo: AQUA (WATER, EAU), PARAFFINUM LIQUIDUM (MINERAL OIL), CETEARYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, STEARIC ACID, GLYCERIN, TRIETHANOLAMINE, CARBOMER, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, PARFUM (FRAGRANCE), BENZOPHENONE-4.

Umývací gel: AQUA (WATER, EAU), SODIUM LAURETH SULFATE, SODIUM CHLORIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PEG-150 DISTEARATE, PARFUM (FRAGRANCE), BENZYL ALCOHOL,METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE, MAGNESIUM CHLORIDE, MAGNESIUM NITRATE, DISODIUM EDTA,CITRIC ACID, BENZOPHENONE-4.

Sprchový krém: AQUA (WATER, EAU), SODIUM LAURETH SULFATE, SODIUM CHLORIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, GLYCOL DISTEARATE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, PEG-150 DISTEARATE, PARFUM (FRAGRANCE), BENZYL ALCOHOL, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE, MAGNESIUM CHLORIDE, MAGNESIUM NITRATE, DISODIUM EDTA, CITRIC ACID, BENZOPHENONE-4.


Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BAYLIS & HARDING Sada starostlivosti o telo – Jojoba, Vanilla & Almond oil 3× 200 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BAYLIS & HARDING Sada péče o tělo - Jojoba, Vanilla & Almond oil 3 × 200 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BAYLIS & HARDING Testápoló szett - Jojoba-, vanília- és mandulaolaj 3 × 200 ml.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií