Dvojročná záruka teraz aj pre firmy LRP protiplnění

BAYLIS & HARDING Veľká súprava so starostlivosťou o telo 6 ks – Fík & granátové jablko

Zobraziť katalóg
BAYLIS & HARDING Veľká súprava so starostlivosťou o telo 6 ks – Fík & granátové jablko
5 1 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje umývací gél 300ml, mlieko do kúpeľa 300ml, mydlo 150g, sprchový krém 130ml, telové mlieko 130ml a kúpeľovú soľ 100g
Kód:  KSDS1728 Produktové číslo:  017854110373
BAYLIS & HARDING Veľká súprava so starostlivosťou o telo 6 ks – Fík & granátové jablko Predaj skončil

BAYLIS & HARDING Veľká súprava so starostlivosťou o telo 6 ks – Fík & granátové jablko

Veľká darčeková kozmetická súprava obsahuje nevyhnutný základ na dokonalý odpočinok po každodennom strese. Nechajte svoje telo relaxovať so súpravou jedinečnej telovej kozmetiky BAYLIS & HARDING. Limitovaná edícia vám ponúkne štýlovú kombináciu vôní snúbiacich sladkú figu a čerstvé granátové jablko. V sade nájdete umývací gél, mlieko do kúpeľa, mydlo, sprchový krém, telové mlieko a kúpeľovú soľ.  Súprava je ideálnym tipom na darček pre vašich blízkych. Všetky prípravky tejto značky sú vyrobené s dôrazom na minimálnu ekologickú stopu, neobsahujú parabény a živočíšne deriváty. 

Kľúčové vlastnosti kozmetickej sady starostlivosti o telo BAYLIS & HARDING Figa & granátové jablko

  • Veľká darčeková kozmetická súprava starostlivosti o telo
  • Súprava BAYLIS & HARDING obsahuje umývací gél, mlieko do kúpeľa, mydlo, sprchový krém, telové mlieko a kúpeľovú soľ
  • Prípravky pomôžu vaše telo očistiť aj zrelaxovať
  • Limitovaná kolekcia Figa & granátové jablko
  • Produkty neobsahujú parabény a živočíšne deriváty
  • Prípravky nie sú testované na zvieratách
  • Všetky prípravky sú vyrábané s dôrazom na udržateľnosť
  • Veľká kozmetická súprava starostlivosti o telo od BAYLIS & HARDING je ideálnym tipom na darček

Umývací gél BAYLIS & HARDING na každý deň

Umývací gél BAYLIS & HARDING zbaví vašu pokožku nečistôt vrátane mastnoty. Prípravok taktiež pokožke zaistí hydratáciu a v prípadne zmiešanej a mastnej pokožky aj zmatnenie.

Aplikácia:
Umývací gél naneste na pokožku. Následne dôkladne opláchnite vlažnou vodou.

Mlieko do kúpeľa BAYLIS & HARDING vašu pokožku osvieži

Mlieko do kúpeľa edície Figa & granátové jablko od BAYLIS & HARDING zvláčni a prevonia vašu pokožku. Nechajte sa rozmaznávať jedinečnou zmesou ovocných vôní.

Aplikácia:
Prilejte potrebné množstvo mlieka do kúpeľa.

Tuhé mydlo na tvár aj ruky

Súprava kozmetiky pre mužov obsahuje nevyhnutné tuhé mydlo, ktoré môžete aplikovať na tvár aj pokožku rúk.  Rovnako ako celá kolekcia prevonia aj toto tuhé mydlo vašu pleť ovocnou vôňou. 

Aplikácia: 
Tuhé mydlo naneste do vlhkých dlaní a následne na pleť. Dôkladne opláchnite vlažnou vodou. 

Revitalizácia pokožky so sprchovacím krémom BAYLIS & HARDING

Obnovte svoju pleť a dodajte jej silu do ďalšieho dňa s revitalizujúcim sprchovacím krémom bez obsahu parabénov. Kozmetika BAYLIS & HARDING je vyrábaná v duchu súzvuku s prírodou, kladie dôraz na udržateľnosť a žiadny z produktov neobsahuje plastové mikroperličky. Rovnako tak nie sú prípravky testované na zvieratách a neobsahujú živočíšne deriváty.

Aplikácia:
Sprchový krém BAYLIS & HARDING naneste na pokožku, vmasírujte a dôkladne opláchnite.

Vyčarujte si doma kúpele s kúpeľovou soľou BAYLIS & HARDING

S voňavou kúpeľovou soľou si v pohodlí domova vykúzlite vlastný welness. Horúci kúpeľ vám pomôže s uvoľnením unavených svalov. Pridaním soli BAYLIS & HARDING si zaistíte pokožku čistú, uvoľnenú, zjemnenú a prevoňanú. Soľ do kúpeľa celkovo uvoľní povrch celého vášho tela a spríjemní vám vzácne chvíle odpočinku.

Aplikácia:
Nasypte potrebné množstvo do teplého vodného kúpeľa.

Hydratujte svoju pokožku pomocou telového mlieka

Telové mlieko britského výrobcu BAYLIS & HARDING vám pomôže po kúpeli či sprche vpraviť do pokožky potrebnú dávku hydratácie. Prípravok sa ľahko nanáša a vstrebáva. Po aplikácii zanechá vašu pokožku jemnú a sviežu.

Aplikácia:
Telové mlieko vmasírujte v potrebnom množstve do pokožky celého tela.

Zloženie

BODY WASH: AQUA (WATER, EAU), SODIUM LAURETH SULFATE, SODIUM CHLORIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PEG-150 DISTEARATE, PARFUM (FRAGRANCE), BENZYL ALCOHOL, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, METYLIZOTIAZOLINÓN, MAGNESIUM CHLORIDE, MAGNÉSIUM NITRATE, DISODIUM EDTA. BATH MILK: AQUA (WATER, EAU), SODIUM LAURETH SULFATE, SODIUM CHLORIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, GLYCOL DISTEARATE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, PEG-150 DISTEARATE, PARFUM (FRAGRANCE), BENZYL ALCOHOL, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, METYLIZOTIAZOLINÓN, MAGNESIUM CHLORIDE, MAGNÉSIUM NITRATE, DISODIUM EDTA, CITRIC ACID, BENZOPHENONE-4. BODY LOTION: AQUA (WATER, EAU), PARAFFINUM LIQUIDUM (MINERAL OIL), CETEARYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, STEARIC ACID, GLYCERÍN, TRIETHANOLAMINE, CARBOMER, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, PARFUM (FRAGRANCE), BENZOPHENONE-4, LINALOOL. SHOWER CREME: AQUA (WATER, EAU), SODIUM LAURETH SULFATE, SODIUM CHLORIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, GLYCOL DISTEARATE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, PEG-150 DISTEARATE, PARFUM (FRAGRANCE), BENZYL ALCOHOL, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, METYLIZOTIAZOLINÓN, MAGNESIUM CHLORIDE, MAGNÉSIUM NITRATE, DISODIUM EDTA, CITRIC ACID, BENZOPHENONE-4. PALMÁT SODNÝ, AQUA (WATER, EAU), PALMOJADROVÝ KERNELÁT SODNÝ, GLYCERÍN, SODIUM CHLORIDE, PARFUM (FRAGRANCE), TETRASODIUM EDTA, ETIDRONÁT TETRASODNÝ, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891). CRYSTALS: SODIUM CHLORIDE, PARFUM (FRAGRANCIA), BENZOPHENONE-4.

Parametre a špecifikácia

Určenie
Dámske Hotovo!
Počet ks v balení
6 ks Hotovo!
Obsah balenia
Čistiaci gél, Soľ do kúpeľa, Mydlo, Sprchové mlieko, Sprchový krém, Telové mlieko Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Balenie

Počet ks v balení
6 ks Hotovo!
Obsah balenia
Čistiaci gél, Soľ do kúpeľa, Mydlo, Sprchové mlieko, Sprchový krém, Telové mlieko Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BAYLIS & HARDING Veľká súprava so starostlivosťou o telo 6 ks – Fík & granátové jablko Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BAYLIS & HARDING Velká sada s péčí o tělo 6ks - Fík & granátové jablko. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BAYLIS & HARDING Nagy testápoló szett 6db - Füge és gránátalma.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií