Doručení zdarma Alzaboxy

Bcon Gaming Wearable Series 1

Zobraziť katalóg
Bcon Gaming Wearable Series 1
Ovládač – špeciálne navrhnutý ako doplnok klasickej klávesnice a myši, na štyri rôzne pohyby môžete nastaviť až 24 tlačidiel, možnosť nastaviť 4 rôzne kombinácie pokynov s až šiestimi zadanými príkazmi na pohyb, minimálna odozva, kapacita až 6 hodín, rozmery: 63×50×18mm, hmotnosť 40g
Kód:  BconA01 Produktové číslo:  BCON-KEY1-BK

Bcon Gaming Wearable Series 1


Získajte výhodu a buďte vždy minimálne o krok ďalej než vaši protivníci. Bcon Gaming Wearable Series 1 je revolučný ovládač, ktorý štýlovo dopĺňa klávesnicu a myš. Pýtate sa, na čo slúži? Tento ovládač s nízkou latenciou totiž umožňuje nastaviť 4 rôzne kombinácie pokynov s až šiestimi zadanými príkazmi na pohyb. Vďaka Bcon Gaming Wearable Series 1 teraz budete môcť jedným pohybom vykonať celé kombá bez rizika chýb. Kompatibilita je zaručená so všetkými hrami a programami, ktoré podporujú klávesnicu a myš.


Skvelý ovládač nielen pre hráčov

Bcon stačí pripevniť na priehlavok, spárovať s počítačom prostredníctvom Bluetooth a v priloženom softvéri nastaviť klávesy či skratky, ktoré by ste radi ovládali. Potom sa už môžete pustiť do hrania. No priehlavok nie je jediné miesto, kam je možné ovládač pripevniť – reaguje na pohyb aj keď ho umiestnite na zápästie, lakeť, ale aj hlavu. Preto nájde aj využitie u hendikepovaných osôb, ktorým otvára dvere nielen na hranie, ale aj ovládanie inteligentných zariadení. Skvele sa osvedčil aj pri práci s kreatívnym softvérom ako napríklad Adobe, Autodesk a ďalšie.


Ako sa Bcon Gaming Wearable Series 1 ovláda?

Na priehlavok ho môžete pripevniť aj cez topánku. Väčšiu presnosť však ovládač dosahuje keď je priamo na bosej nohe. Ovládanie Bcon potom prebieha pomocou pohybu priehlavku do štyroch smerov – dopredu, dozadu, doprava a doľava s rôznou intenzitou. Podľa toho, ako veľmi nohu daným smerom nakloníte, môžete aktivovať niekoľko rôznych tlačidiel. Praktickou funkciou je aj spätná väzba v podobe vibrácií.



Kľúčové vlastnosti ovládača Bcon Gaming Wearable Series 1

  • Jednoduché nastavenie a používanie
  • Umožňuje nastaviť 4 rôzne kombinácie pokynov s až šiestimi zadanými príkazmi na pohyb
  • Doplnok ku klávesnici a myši
  • Kompatibilita s akoukoľvek hrou
  • Môžete ho využiť nielen na hranie, ale veľký význam má aj pre hendikepované osoby
  • Nízka latencia a spotreba – vydrží až 6 hodín
  • Vibrácie pre spätnú väzbu
  • Nastaviteľný remienok so suchým zipsom


Navrhnutý pre šampiónov

Ovládač Bcon Gaming Wearable Series 1 je ako stvorený pre najnáročnejších hráčov a svoje uplatnenie nájde aj v e-športe. Pri vývoji bol preto kladený maximálny dôraz na nízky input lag a vysokú presnosť snímania. Zaujímavou funkciou je ochranná zóna v rozmedzí -5 až + 5° na oboch osiach s možnosťou jej zvýšenia, ktorá zaručí, že ovládač nebude aktivovaný omylom. Ak ste teda pri hraní nepokojní, príde vám táto funkcia celkom určite vhod.


Technická špecifikácia Bcon Gaming Wearable Series 1

Procesor Cortex-M4 32-bit – prevádzka na 64 MHz
3-cestné senzory, snímajúce pozíciu 1 000× za sekundu
Multi-Colour SMR LED indikátor
Vibračný motor na feedback pri spustení príkazov (Až 11 000 otáčok za minútu)
Štandardný micro USB port na nabíjanie (v balení nie je micro USB kábel)
Li-Pol batéria s kapacitou až 6 hodín neprerušeného hrania
Možnosť nabíjania pri používaní zariadenia

Rozmery:
63 × 50 × 18 mm

Hmotnosť:
40 g

Požiadavky:
PC s Bluetooth
Windows 10 pre optimálny výkon konfiguračného softvéru
Akákoľvek PC hra, ktorá podporuje štandardné ovládanie klávesnicou

Obsah balenia:
1× Bcon ľ Gaming Wearable
1× Držiak na pripevnenie Bconu
1× Remienok so suchým zipsom na pripevnenie držiaka


Parametre a špecifikácia

Platforma
PC Hotovo!

Platforma

Platforma
PC Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je to obyčejný krám, vrátil jsem to. Napsal jsem na to negativní recenzi a to v rámci slušnosti a konstruktivní kritiky, bohužel Alze se asi nehodila do krámu. Každopádně to nekupujte, nefunguje to ani z poloviny toho, jak je prezentováno, je to jen k vzteku.

Diskusia a poradňa k Bcon Gaming Wearable Series 1
Príslušenstvo pre Bcon Gaming Wearable Series 1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bcon Gaming Wearable Series 1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bcon Gaming Wearable Series 2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bcon Gaming Wearable Series 2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bcon Gaming Wearable Series 1.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií