Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Beats by Dr.Dre Solo HD Monochromatic, červené

Zobraziť katalóg
Beats by Dr.Dre Solo HD Monochromatic, červené
4,5 2 hodnotení
Slúchadlá skladacie, kompaktné On Ear vyhotovenie, s mikrofónom, titánová konštrukcia meniča
Kód:  MON301l2 Produktové číslo:  900-00156-03 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Beats by Dr.Dre Solo HD Monochromatic, červené Predaj skončil

Beats by Dr.Dre Solo HD Monochromatic, červené

Spoločnosť Beats reprezentuje to najlepšie zo sveta naozaj kvalitného zvuku. Svojimi zákazníkmi je milovaná pre neprekonateľný zvukový zážitok, ktorý im dopraje. Pripojte sa k tisíckam obdivovateľov toho pravého zvuku!

Chcete kvalitu? Chcite Beats by Dr Dre Solo HD Monochromatic. Za naozaj dlhým názvom sa skrývajú špičkové kompaktné slúchadlá v On Ear vyhotovení. Skvelý dizajn ide ruka v ruke s perfektným zvukom. Nechajte sa inšpirovať čistým a iskrivým zvukom zabaleným v slušivom modernom vyhotovení s dnes už legendárnym logom spoločnosti Beats.

Slúchadlá sú dostatočne kompaktné, aby ste ich mohli prenášať sebou skutočne kamkoľvek. Okrem toho sa môžu pochváliť integrovaným mikrofónom, ktorý ešte rozširuje ich využiteľnosť. Čerešničkou na torte potom je titánová konštrukcia meniča, zaisťujúca dlhotrvajúcu životnosť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Beats by Dr.Dre Solo HD Monochromatic, červené Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beats by Dr.Dre Solo HD Monochromatic, červená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beats by Dr. Dre Solo HD Monochromatic rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beats by Dr. Dre Solo HD Monochromatic rot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Beats by Dr.Dre Solo HD Monochromatic, červená.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií