AlzaBoxy Q1 PET

Beats Pill 2.0 čierny

Zobraziť katalóg
Beats Pill 2.0 čierny
5 8 hodnotení
Reproduktor prenosný, bezdrôtový, vstavaná Lí-ión batéria, mikrofón, funkcia handsfree, Bluetooth, jack 3.5 mm
Kód:  MON309a Produktové číslo:  MH812ZM/A Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Beats Pill 2.0 čierny

Reproduktor BEATS Pill 2.0 sa predstavuje ako kompaktné zariadenie, ktoré vám doručí dennú dávku hudby kamkoľvek si len budete priať. Ozvučte svoj iPhone, iPad alebo iPod Touch kvalitným zvukom s podpisom Beats by Dr Dre. Hudba, videá ani vaše telefonáty nikdy nezneli tak dobre. Vychutnajte si iskrivé výšky a zahaľte sa do dunivých basov.

Vzhľadom na podporu technológie Bluetooth sa so svojím zariadením spojíte veľmi ľahko až zo vzdialenosti 10 metrov. Nie ste tak nijako obmedzení v pohybe. BEATS Pill 2.0 je tak kompaktný, že sa zmestí do každej bežnej batožiny.

Veľkou výhodou je tiež vstavaný interný mikrofón, ktorý umožní v kombinácii s Bluetooth technológiou hovor ľahko prijať aj vybaviť. Všetko pohodlne a jednoducho. Pomocou AUX vstupu pripojíte aj iné MP3 prehrávače, telefóny, počítače a ďalšie zariadenia s analógovým výstupom, vďaka čomu si vychutnáte skvelý zvuk zo všetkých zariadení. Nechýba ani linkový výstup na jednoduché prepojenie s externým audiosystémom.

Hlavné prednosti:

  • Bez drôtov a káblov - veľmi kompaktný reproduktor
  • Jednoduché spárovanie prostredníctvom Bluetooth technológie
  • Čistý zvuk a široký rozsah
  • Kvalitná vstavaná Lí-Ión batéria

Parametre a špecifikácia:

Zvukový kábel:
1,5 m (3,5 mm - 3,5 mm)

Príslušenstvo:
Nabíjací a dátový kábel USB 2.0
Napájací adaptér
Transportné puzdro

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Beats Pill 2.0 čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beats Pill 2.0 černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beats Pill 2.0 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beats Pill 2.0 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Beats Pill 2.0 černý.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií