AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Beats PowerBeats3 Wireless – medailovo zlatá

Zobraziť katalóg
Beats PowerBeats3 Wireless – medailovo zlatá
Bezdrôtové slúchadlá – bezdrôtové, do uší, kompaktné, mäkký ušný most, perfektný zvuk, vhodné na šport, odolné voči potu a UV žiareniu, až 12 hodín prevádzky
Kód:  MON303o91j Produktové číslo:  mqfq2zm/a Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Beats PowerBeats3 Wireless – medailovo zlatá Predaj skončil

Beats PowerBeats3 Wireless – medailovo zlatá

Slúchadlá určené predovšetkým pre aktívnych športovcov, ktorí si potrpia na špičkovú zvukovú kvalitu a nechcú byť obmedzení káblom. Beats Powerbeats 3 Wireless s medailovo zlatými doplnkami bez problémov odolávajú potu, sú dokonca rezistentné aj voči ultrafialovému žiareniu, takže s nimi môžete športovať kdekoľvek, kedykoľvek a akokoľvek intenzívne. S pružnými mostami držia za všetkých okolností perfektne v ušiach bez ohľadu na to, ako dynamický je váš pohyb.

Kľúčové vlastnosti slúchadiel Beats Powerbeats 3 Wireless

  • Dvojité meniče pre bezkonkurenčný zážitok z počúvania
  • Vysokokvalitný zvuk v malom a ľahkom vyhotovení
  • Odolávajú potu, dažďu aj ultrafialovému žiareniu
  • Spoľahlivo držia na svojom mieste (pevné uchytenie flexibilnými háčikmi)
  • Hands-free volanie a diaľkové ovládanie hudby (prepínanie skladieb, ovládanie hlasitosti...)
  • Spojenie s telefónom pomocou technológie Bluetooth
  • Až dvanásť hodín ničím nerušeného počúvania na jedno nabitie
  • Plochý kábel medzi slúchadlami, ktorý sa nezamotáva

Hudba bez obmedzenia

Slúchadlá Beats Powerbeats 3 Wireless sú vybavené dvoma samostatnými meničmi, čo je u slúchadiel tejto veľkosti veľmi neobvyklé technické riešenie. Vďaka tomu si užijete hutné basy, hodvábny spev a úplne čisté a neskreslené výšky. Nechýba samozrejme ani pasívna izolácia okolitého hluku, ktorá vám slúchadlá umožní používať aj v rušných prostrediach.

Partner pre váš telefón

Slúchadlá sú vybavené ovládačom RemoteTalk, ktorý vám umožní používať ich s kompatibilnými telefónmi pre navigáciu medzi skladbami, pozastavenie, ovládanie hlasitosti, a vďaka integrovanému mikrofónu aj ako klasický headset s funkciou jednoduchého prijatia a ukončenia hovoru. Nabíjanie slúchadiel prebieha prostredníctvom priloženého USB kábla.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Zlatá Hotovo!

Farba

Farba
Zlatá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Mám dotaz na marketingové oddělení Alzy, kde jste prosim vás vymýšleli ty stupidní názvy barev? Myslím si, že je to akorát pro smích. Například názvy sluchátek - medailově zlatá, trávníkově zelená a pozor... bleskově modrá? Jaké drogy berete, protože je chci taky.

Diskusia a poradňa k Beats PowerBeats3 Wireless – medailovo zlatá
Príslušenstvo pre Beats PowerBeats3 Wireless – medailovo zlatá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beats PowerBeats3 Wireless - medailově zlatá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beats PowerBeats3 Wireless - Medaille Gold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beats PowerBeats3 Wireless - Medaille Gold. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Beats PowerBeats3 Wireless - aranyérem szín.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií