AP+ nový vizuál AD homeoffice

Beats Pro, čierne

Zobraziť katalóg
Beats Pro, čierne
4,5 4 hodnotení
Slúchadlá profesionálné pre DJs/štúdiové použitie, robustný kovový hlavový most, výklopné náušníky, mušle s pasívnym odhlučnením - krištáľovo čistý zvuk
Kód:  MON301b Produktové číslo:  MH6P2ZM/A

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Beats Pro, čierne

Akusticky ladení profesionály MONSTER BEATS PRO sú určené na využitie v nahrávacích štúdiách, kluboch a prezentáciách.Ponúkajú patentovanú možnosť vstupu/výstupu na využitie v nahrávacích štúdiách, umožnia reťaziť slúchadlá a zdieľať mixy.Unikátny vyklápací systém mušlí umožní ľahký monitoring, odolná kovová konštrukcia zase zaistí trvanlivosť, odoláva vibráciám a rezonanciám a udržuje zvuk bez  skreslenia.Mimoriadne jemné náušníky sú stvorené pre komfort počúvania a vynikajúcu zvukovú izoláciu.

Beats Pro sú referenčné slúchadlá vyvinuté zvukovými profesionálmi pre zvukových profesionálov.Čiastočne aj pre tých, ktorí preferujú vyvážený ale mohutný zvuk naprieč celým zvukovým spektrom.
Vďaka konštrukcii z ľahkého, ale zároveň pevného hliníka odolávajú Beats Pro vibráciám, nikdy teda nebudete počuť nežiadúce zvukové artefakty, len čistý signál.Sú bezpečne pripravené na naozaj náročné používanie - sú umývateľné! Nemusíte sa tak báť spotiť sa, alebo ich poliať...
Ak ste niekedy chceli zdieľať svoj mix, bez toho aby ste zložili slúchadlá z hlavy, teraz už môžete.Dvojité vstupné a výstupné konektory vám dovolia zdieľať mixy prostým reťazením slúchadiel.Spolu s konštrukciou, ktorá dovolí ľahko monitorovať zvuk v miestnosti aj pri nasadených slúchadlách.
Hlboké basy a čistý zvuk naprieč celým spektrom, Beats Pro nepoužívajú žiadny obvod na elimináciu hluku ani prídavné zosilnenie. Počujete len čistý zvuk.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Beats Pro, čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beats Pro, černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beats Pro schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beats Pro schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Beats Pro, fekete.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií