Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AlzaBoxy Q1

Beats Studio 3 Wireless - blue

Zobraziť katalóg
Beats Studio 3 Wireless - blue
4,7 6 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, cez hlavu, okolo uší, uzatvorená konštrukcia, 3.5mm Jack, Bluetooth, aktívne potlačenie hluku (ANC), hlasový asistent, odnímateľný kábel 1.2m, výdrž batérie až 22h
Kód:  MON302m1 Produktové číslo:  mqcy2ee/a Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Beats Studio 3 Wireless - blue

Dr. Dre je známy hiphopový producent. Okrem množstva nahrávok sa podieľal aj na návrhu slúchadiel Beats Studio 3 Wireless. Tieto bezdrôtové slúchadlá sú ľahké, skladné, ale veľmi príjemne prekvapia kvalitným zvukovým podaním. Bez problémov si poradia s "nabasovaným" rapom aj jemným cvrlikaním v klasických hudobných kúskoch. Ak hľadáte značkové slúchadlá, ktoré doslova prekypujú modernými technológiami, Beats Studio 3 Wireless budú tou správnou voľbou.

Kľúčové vlastnosti slúchadiel Beats Studio 3 Wireless, blue

  • Bezdrôtové slúchadlá - dosah bluetooth signálu až 10 metrov
  • 22 hodín prevádzky na jedno nabitie
  • Pure ANC (Pure Adaptive Noise Canceling) spoľahlivo eliminuje okolitý hluk
  • Veľmi rýchle nabíjanie
  • Možnosť prijímanie hovorov a ovládanie hlasitosti
  • Stlmenie jediným pohybom

Jedinečná technológia Pure ANC

S technológiou Pure ANC vás pri počúvaní nebude vôbec nič rušiť. Active Noise Canceling totiž aktívne eliminuje okolitý ruch a šum. Slúchadlá tak môžete bez problémov používať aj na problematických miestach, ako je mestská hromadná doprava alebo rušné miesta vonku na ulici, ktoré sú plné nešpecifikovatelného, ale veľmi rušivého hluku. A ak na vás niekto prehovorí, alebo potrebujete počuť, čo sa okolo vás deje, jediným pohybom slúchadlá vypnete. Už nie je potrebné zložito hľadať a prerušovať prehrávanie na telefóne, ktorý máte kdesi vo vrecku.

Extrémne rýchle nabíjanie

Aby ste sa od svojej obľúbenej muziky nemuseli odlučovať na zbytočne dlhú dobu, sú slúchadlá Beats Studio 3 Wireless vybavené technológiou Fast Fuel, ktorá umožňuje skutočne bleskové nabíjanie. A to dokonca tak rýchlo, že preto, aby ste mohli počúvať tri hodiny, stačí iba desať minút nabíjania. Takže stačí pred cestou slúchadlá pomocou microUSB pripojiť k nabíjačke a behom pár minút sú plne pripravené na cestu.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Modrá Hotovo!
Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
3,5 mm Jack, Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
3,5 mm Jack, Bluetooth Hotovo!
Dĺžka prívodného kábla
1,2 m Hotovo!
Vedenie kábla
Jednostranné (do jednej mušle) Hotovo!
Odnímateľný kábel
Áno Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Hlasový asistent Hotovo!
Potlačenie hluku
Aktívne (ANC) Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Batéria

Maximálna výdrž batérie
22 h Hotovo!
Nabíjanie akumulátora
microUSB Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
260 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, rad bych vas poprosil, jestli by bylo mozne prestat klamat zakazniky. Uz pres 2 tydny pisete, ze je zbozi “na ceste - ocekavame 4.10.” akdykoliv ono datum prijde, posunete ho o dva dny. Proste napiste pravdu např. ke konci mesice, tohle zakazniky akorat vytaci. Dekuji

Dobrý den. Mám dotaz, zda jsou tyto sluchátka také dělány pouze pro apple. Případně pokud mohou být kompatibilní s telefonem Huawei P10 Litě. Děkuji

Dobrý deň, disponujú tieto slúchadlá funkciou noise cancelling?

Zdravím sluchadla sú väčšie oproti beats solo 3 wireless?

Diskusia a poradňa k Beats Studio 3 Wireless - blue
Príslušenstvo pre Beats Studio 3 Wireless - blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beats Studio3 Wireless - modrá. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beats Studio 3 Wireless - blau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Beats by Dr. Dre Studio 3.0 Wireless vezeték nélküli fejhallgató - Blue.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií