Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Beats STUDIO BY DR.DRE, růžová

Zobraziť katalóg
Beats STUDIO BY DR.DRE, růžová
Slúchadlá skladacie, aktívne potlačenie hluku, ovládanie Control Talk pre iPhone, výkonné digitálne zosilňovače, meniče s veľkým priemerom, audiofilský prívodný kábel Monster QuadripoleTM
Kód:  MON301e6 Produktové číslo:  BTOVSTUDIOPNK

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Beats STUDIO BY DR.DRE, růžová Predaj skončil

Beats STUDIO BY DR.DRE, růžová

Špičková profesionálne slúchadlá BEATS STUDIO BY Dr.Dre prináša naozaj nevídanú kvalitu zvuku. Dr.Dre už ďalej nezniesol, že trávia hodiny v štúdiu pripravovaním nových skladieb a jeho fanúšikovia je potom počúvajú na nekvalitných slúchadlách. Po niekoľkých rokoch vývoja tak prichádza na trh BEATS STUDIOs aktívnym potlačením hluku a výkonnými digitálnymi zosilňovačmi pre domáce počúvanie aj pre profesionálne DJ.



Nezačujete ani stíhačku


Špeciálne technológie pre tlmenie okolitého zvuku spoločne s výkonnými vstavanými zosilňovačmi zaručí naozaj hutný a čistý zvuk do vašich uší bez okolitého rušenia.


Pripravené pre maratón


Materiál náušníkov je vyrobený z priedušného a príjemného materiálu, ktorý udrží vaše uši v maximálnom pohodlí aj po dlhom počúvaní hudby.


Majstrovské dizajnérske dielo


Inžinieri dlho pracovali na premyslenej konštrukcii, ktorá je pevná, ľahká a ľahko sa skladuje. Výsledkom je dizajn, ktorý kopírujú výrobcovia po celom svete.


Pohodlné ovládanie


Nehľadajte váš telefón či MP3 prehrávač vo vrecku, len aby ste posunuli pesničku alebo zmenili hlasitosť. Slúchadlá BEATS majú priamo na kábli ovládací prvok pre maximálny komfort.


Doporučené profesionálov


Mnoho profesionálnych hudobných tvorcov používa a nedá dopustiť práve na slúchadlá Dr.Dre. Ich vynikajúca zvuková reprodukcia utvára nový etalón kvality slúchadiel a mnoho ich majiteľov by už nikdy iná nechcelo.


Parametre a špecifikácie:

Funkcie:

Ovládanie Control Talk pre iPhone
Kompatibilita funkcií a zariadení tu

Pripojenie:
Konektor: 3,5 mm
Dĺžka kábla: 1,36 m (audiofilský prívodný kábel Monster Quadripole)

Prevedenie:
Farba: ružová
Skladací dizajn
Konštrukcia: uzavretá
Hmotnosť: 240 g

Štandardné balenie:
Slúchadlá
2x AAA batérie
3,5 mm audio kábel
6,3 mm audio adaptér
Kábel pre vstup audia s ovládaním
Kábel pre mikrofón
Puzdro
Čistiaci obrúsok Beats

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Beats STUDIO BY DR.DRE, růžová Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beats STUDIO BY DR.DRE, růžová. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beats STUDIO BY DR.DRE, růžová. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beats STUDIO BY DR.DRE, růžová. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Beats STUDIO BY DR.DRE, růžová.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií