Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Beats Studio Wireless - math black

Zobraziť katalóg
Beats Studio Wireless - math black
4,8 5 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá bezdrôtové, aktívna eliminácia okolitého šumu, výdrž až 20 hod, 260g, jack 3.5mm
Kód:  MON301c9 Produktové číslo:  MHAJ2ZM/A

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Beats Studio Wireless - math black

Bezdrôtová verzia Beats Studio Wireless by Dr. Dre prináša naozaj nevídanú kvalitu zvuku. Sú ľahké, odolné aj pohodlné. Engine Beats Acoustic spoločne s dokonale vyladeným digitálnym signálovým procesorom (DSP) približuje hudobný výstup požiadavkám svetoznámym producentom žánrom, ako sú rock, hip-hop, pop, elektronika či R&B.

Slúchadlá ponúkajú adaptívnou funkciou elimináciu okolitého šumu (ANC). Keď reprodukujú hudbu, máte zaistený nerušené počúvanie. Navyše môžete utlmenie okolitého hluku využiť aj na stíšenie okolitého prostredia bez reprodukcie zo slúchadiel, aby ste mohli v kľude relaxovať. Slúchadlá sú bezdrôtové, ale súčasťou balenia je samozrejme aj kábel RemoteTalk s diaľkovým ovládačom a mikrofónom pre obsluhu hovorov a prehrávanie hudby mobilných telefónov.

Slúchadlá využívajú výkonnú batériu, ktorá poskytuje dostatok energie až na 20 hodín eliminácie okolitého šumu s káblom a až 12 hodín bezdrôtovo. Pri odpojení od zdroja signálu je funkcia navyše automaticky vypnutá, aby sa zabránilo plytvaniu energiou. Priamo na slúchadlách je tiež merač kapacity batérie, takže máte vždy dokonalý prehľad o jej stave. Nabíjanie je realizované klasickým káblom USB a na dobitie vám preto postačí slúchadlá pripojiť k ľubovoľnému počítaču či nabíjačke.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Beats Studio Wireless - math black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beats Studio Wireless - math black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beats Studio Wireless - Schwarz matt. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beats Studio Wireless - Schwarz matt. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Beats Studio Wireless - matematikai fekete.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií